LOGU LOMA ARHITEKTŪRĀ UN FUNKCIONALITĀTĒ

Par celtniecības un arhitektūras tendencēm mums stāsta ne tikai fasādes, bet arī dažādi elementi, tostarp, logi. Pēc iespējas lielāks dienas gaismas un saules ieplūdums telpā ir viena no mūsdienu galvenajām prasībām. Arhitektūrā logu formai un izgatavošanas materiāliem ir ne tikai praktiska, bet arī dekoratīva, laikmeta liecinieka funkcija, pēc kura var daudz spriest par to, kā vēsturiski ir veidojusies māksla, arhitektūra, celtniecība un arī to, kā ir ritējusi cilvēku ikdiena.

Mūsdienās te ir iespējams izveidot tieši tādus logus, ailes un arkas, kādas ir nepieciešamas klientam un viņa mājoklim ai biroja telpām, bez stresa par to, vai nebūs jāveic pārbūvēšanas darbi.

PLASTMASAS LOGI, KOKA LOGI VAI ALUMĪNIJA LOGI JŪSU MĀJĀM

Latvijā plastmasas, jeb PVC, logu ēra sākās divdesmit pirmā gadsimta sākumā, kļūstot par dominējošo materiālu logu izgatavošanā. 90% logu, ko redzam namu fasādēs Latvijā, ir veidoti no plastmasas, ar dažiem izņēmumiem no koka vai alumīnija. Tieši alumīnija logi sāk kļūt par sava veida tendenci. Salīdzinājumā ar PVC un koka logiem, alumīnija logi ir arī ugunsdroši. Alumīnija logi nav nedz smagnēji, nedz izskatās neglīti, jo tis var krāsot un veidot tādus, kādus izvēlas pasūtītājs. Jebkāda materiāla logu uzstādīšanā ir jāpievērš liela uzmanība kvalitātei. Nepareizi uzstādīti logi rada problēmas ar ventilāciju, kas savukārt noved pie daudz lielākām problēmām, kas ir saistītas pat ar veselību.

KĀDI PAKALPOJUM TIEK VEIKTI APDARES DARBU LAIKĀ?

Palodzes ir svarīgs apdares darbu elements gan iekštelpās, gan arī ārpusē. Pirms darbu pasūtīšanas, jānoskaidro vai pakalpojuma sniedzējs apdares darbus ietver tāmē vai tie jāpiesaka atsevišķi, lai nerastos pārpratumi. Apdares darbi vienmēr tiek veikti pēdējie.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *