KĀDS IR POPULĀRĀKAIS DZĒRIENS VISĀ PASAULĒ?

Ar tasi karstas kafijas savu dienu sāk teju jebkurš pasaules iedzīvotājs. Baristas ir tie cilvēki, kuri zina visu par un ap kafiju un noteikti spēs pagatavot saviem klientiem tieši to, ko sirds kāro. Lai savu dienu uzsāktu mundri un vitāli, lielākā daļa pasaules iedzīvotāju savu rītu sāk ar kafijas tasi.

Starp daudzajām kafijas šķirnēm, vispopulārākās ir Arabica pupiņas, turklāt, no kafijas tiek gatavoti arī dažādi alkoholiskie un bezalkoholiskie kokteiļi. Veidi kā gatavot kafiju ir ļoti dažādi, turklāt, katrs no tiem piedāvā atšķirīgas garšas nianses. Pie mums kafija, visbiežāk, tiek pagatavota divējādi – ar apliešanas metodi vai arī dažādos kafijas automātos. Katrās mājās noteikti ir vismaz viens kafijas cienītājs. Var uzzināt vairāk uzņēmuma mājas lapā, kā arī zemāk rakstā!

KAFIJAS AUTOMĀTU KLĀSTS VEIKALOS

Mūsdienās, veikalu plaukti var lepoties ar visplašāko kafijas pagatavošanas palīglīdzekļu klāstu – gan speciālos biķerīšus turku kafijai, populāro franču presi, kas ir lielisks palīgs kafijas gatavošanai vairākiem cilvēkiem, mokas kanniņu, kuru izmanto itāļi, un, protams, dažāda veida kafijas automātus, kas palīdzēs baudīt ne tikai ņipru espresso, bet arī maigu latti un citus kafijas dzērienus. Lielā daļā mūsdienīgo kafijas automātu, kafijas pupiņas tiek maltas automātiski, tieši pirms dzēriena gatavošanas. Ja vēlaties mazu, klusu, bet spējīgu kafijas pagatavošanas ierīci, iesakām izvēlēties kapsulu automātus, kuri pagatavos smaržīgu un gardu dzērienu mazāk kā minūtes laikā. Protams, nevajag aizmirst klasiskās vērtības – kafijas automātus ar filtru un espresso pagatavošanas mašīnas, kuras izvēlas klasisku vērtību cienītāji.

KĀ RĪKOTIES, KAD NO IERINDAS IZIET KAFIJAS AUTOMĀTS?

Kafijas automāta iegāde noteikti nav dēvējams par izdevumu, bet par ieguldījumu, īpaši tad, ja kafiju dzerat ikdienā. Gribam to vai nē, bet jebkura tehnika mēdz iziet no ierindas, tādēļ kafijas automātu serviss un labošana noteikti ir labs pakalpojums ik vienam, kura kafijas gatavošanas iekārtai ir nepieciešams serviss vai apkope. Kafijas automātu noma dažādiem saviesīgiem pasākumiem, ir lielisks pakalpojums ēdinātājiem un pasākumu organizatoriem, jo atkrīt galvassāpes par lielas cilvēku grupas kvalitatīvu apkalpošanu pasākuma laikā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *