Riepu kā arī disku tehniskā pārbaude.

Auto bez riepām nav iedomājama, ta pat kā cilvēks bez apaviem. Riepu nolietojums kā arī tehniskais stāvoklis noteikti ir ļoti svarīgs drošības rādītājs. Automašīnai jāatbilst visiem drošības kritērijiem, neskatoties uz to, vai lietojat jaunas vai lietotas mašīnas riepas. Mašīnas riepu cenu kategorijas ir dažādas, tādēļ jāsaprot, ko īsti ir vēlme nopirkt. Auto riepu serviss aicina konsultēties ar speciālistu pirms auto riepu pirkšanas, jo riepas tiek iedalītas vairākās kategorijās, kas varētu samulsināt nezinātājus. Mašīnas riepu servisi bieži nodrošina arī riepu uzglabāšanas servisu.

Uzzini vairāk – https://www.fredariepas.lv/riepas/lietotas-riepas/

Mašīnas riepu un arī auto disku apkope servisā.
Jebkurš riepu serviss piedāvā dažāda tipa riepu un disku apkopes piedāvājumus. Auto diski ir svarīgs riepu elements auto riepu montāžā kā arī kopējā automašīnas tehniskajā stāvoklī. Izšķir dažāda veida auto diskus – Lietie diski, tērauda diski, kaltie automašīnu diski. Braucot pa sliktu ceļa segumu, diskus var viegli sabojāt. Vedot savu automašīnu uz riepu servisu, ir nepieciešams pārbaudīt arī auto disku stāvokli kā arī, nepieciešamības gadījumā, tos salabot. Auto riepu garāžas papildus auto disku servisam, piedāvā arī riepu balansēšanu un to maiņu.

Ziemas un vasaras riepu apkopes serviss.
No 1. oktobra līdz 1. martam Latvijā drīkst braukt tikai, ar ziemas riepām aprīkotos automobīļos. Riepu garāžās un arī servisos noteikti iespējams nopirkt gan jaunas, gan lietotas ziemas riepas. Lietotas ziemas mašīnas riepas vai arī ziemas mašīnas riepas, kas ir atjaunotas, var maksāt pat līdz 40% mazāk, kā jauns riepu komplekts. Līdzīgi noteikti ir ar vasaras un vissezonas auto riepām. Jau lietotas vasaras auto riepas maksā teju uz pusi mazāk. Pirms jaunu vai arī lietotu auto riepu nopirkšanas, iesakām konsultēties ar darbiniekiem, lai gūtu labāku priekšstatu par to, kādi ir lietotu un arī mazlietotu riepu plusi un arī mīnusi, ja ir plāns iegādāties jau lietotas auto riepas.

Ko piedāvā auto riepu garāžas?
Lēta mašīnas riepu garāža ir atrodama Rīgā. Tur nodrošina arī auto riepu noliktavas servisu, kuras ir noderīgi tiem, kuriem vajadzīgs nodot glabāšanā savus nesezonas riepu komplektus, taču mājoklī vai garāžā tam nav vietas. Auto riepas Rīgā un arī Ulbrokā ir iespējams pārbaudīt, labot, nomainīt un visādi citādi savest kārtībā esošajai vai nākošajai darba sezonai. Riepu serviss nodrošina visa veida riepu kā arī disku apkopes pakalpojumus, sākot ar mašīnas riepu balansēšanu un beidzot ar mašīnas riepu kā arī auto disku labošanu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *