RIEPU UN DISKU TEHNISKĀ APKOPE JEBKURAM AUTO

Latvijas likumdošana nosaka, ka Latvijā autovadītājiem savs auto ir jāaprīko gan ar ziemas, gan vasaras riepām noteiktos datumos. Ledus, sniegs, melnais ledus un vēl dažādas citas nepatīkamas dabas parādības ir liels automašīnu un autovadītāju bieds katru gadu, tādēļ ziemas riepas ir obligāta prasība jebkuram transportam, kas piedalās ceļu satiksmē. Riepu nomaiņu ir iespējams uzticēt zinošiem servisa darbiniekiem, kā arī iespējams ir opcija apsvērt domu par vissezonas riepu komplekta iegādi.

Riepu servisa laipnie darbinieki palīdzēs ik viena autovadītājam, kurš pie viņiem vērsīsies pēc padoma, kā arī ar prieku piedāvās dažādus citus riepu un auto disku uzturēšanas un apkopes pakalpojumus.

MAZLIETOTU AUTOMAŠĪNAS RIEPU KOMPLEKTI PAR ZEMĀM CENĀM

Kādēļ lai kāds izvēlētos savam automobīlim uzstādīt lietotas riepas? Tādēļ, ka te tās ir tik pat drošas kā jaunas, jo ir pārbaudītas, sertificētas un pilnīgi droši lietojamas. Daudzi izvēlas lietotas riepas dēļ to cenas. Automašīnas apkope un uzturēšana ik gadu prasa salīdzinoši lielus ieguldījumus. Tajā skaitā arī riepas, pie tam, ja riepas un diski nebūs kārtībā, pastāv risks neiziet tehnisko apskati. Četras lietotas ziemas riepas noteikti liks ietaupīt pieklājīgu naudas summiņu, kas arī ir viens no iemesliem tam, kādēļ izvēle krīt par labu tieši lietotu riepu komplektam. Pastāv uzskats, ka jaunu riepu komplektu jāiegādājas reizi trijās sezonās, bet lietotas reizi divās vai pat katru sezonu no jauna. Ļoti daudziem riepu iegādei noteicošā ir tieši finansiālā puse, tādēļ saprotams, kādēļ daudziem ir izdevīgāk periodiski iegādāties lietotas riepas, nevis jaunas katru sezonu, lai arī finansiāli ilgtermiņā tas būtu izdevīgāk.

Riepu uzglabāšana, auto disku pārbaude un riepu diagnostika ir tikai maza daļa no visiem riepu servisa pakalpojumiem. Skandināvijas valstis ir pazīstamas ar saviem bargajiem ziemas apstākļiem, tādēļ nebūtu pamats šaubīties par riepu kvalitāti, kas pēcāk nonāk Latvijas tirgū.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *