KĀDU LABIEKĀRTOŠANAS PAKALPOJUMU SNIEDZĒJU IZVĒLĒTIES?

Jebkurš automašīnas īpašnieks piekritīs, kad automašīnai ir nepieciešama garāža, kas vasarā pasargā spēkratu no svelmes un ziemā un no aukstuma. Jau labu laiku garāžas tiek celtas no dažādiem materiāliem, ne tikai no ķieģeļiem. Īpaši liela interese ir vērojama par mobilām celtnēm, piemēram, montējamu garāžu, ko pēcāk var pārcelt uz citu īpašuma vietu vai pavisam citu zemes gabalu. Garāža ir tik universāla celtne, ka nereti kalpo ne tikai automašīnas, bet arī mantu glabāšanai. Moduļu garāžu montāža var būt risinājums daudziem.

Moduļu garāžas būs labs risinājums arī lauku mājām vai kādam tamlīdzīgam īpašumam, kurā pamatu rakšana un garāžas celtniecība varētu prasīt ne tikai daudz darba, bet arī gana lielus izdevumus. Drošības nekad nevar būt par daudz, tādēļ pirms garāžas celšanas, nenāks par ļaunu painteresēties vai tā nav jāreģistrē zemesgrāmatā. Vairāk informācijas skatīt šeit – https://domusangari.lv!

MODUĻU GARĀŽAS PAR PIEŅEMĀM CENĀM

Saliekamo garāžu tipi ir dažādi. Metāla garāžas mēdz iedalīt pēc to jumta veida, kas var būt horizontāli slīps, vertikāli slīps un divslīpu jumta veids. Traktoru garāžas ir attiecīgi lielākas un piemērotākas transportlīdzekļa gabarītiem. Nereti klienti dod priekšroku arī moduļu garāžām. Garāžas ieeju var izveidot veramu, bīdāmu, automātiski atveramu un visādi citādi pielāgotu klienta vajadzībām. Ņemot vērā to, ka garāžas seguma veids var būt gan metāla, gan akrila, tas spēlē lielu lomu cenas noteikšanā. Moduļu garāžas, kas veidotas no akrila, būs nedaudz dārgākas. Būvējot un piemeklējot garāžu, vienmēr vērā tiek ņemtas klienta vajadzības.

ANGĀRU UZSTĀDĪŠANAS PRIEKŠROCĪBAS

Angara būvniecība atvieglos dzīvi arī lielu saimniecību īpašniekiem. Angāri ir daudzfunkcionālas ēkas, kurām tiek atrasti dažādi pielietojumi. Angārs ne tikai kalpo kā vieta, kur glabāt tehniku, bet populāri ir angāros arī rīkos dažādus pasākumus. Līdzīgi kā mobilās garāžas, arī angāri ir transportējami un uzstādāmi citur. Ņemot vērā Latvijas laikapstākļus, klientiem ir aktuāla arī apsildāmu angāru uzstādīšana.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *