Esi gudrs – iekārto mājokli ar unikālām mēbelēm

Mēbeles ir mūsu mājokļu dvēsele, tās padara telpu personalizētu. Cauri laikiem mēbeļu dizains un stils ir krasi mainījies , bet to galvenās funkcijas ir palikušas tās pašas.

Mūsu gadsimtā ir neierobežots mēbeļu sortiments,mēbeļu izgatavošanu nosaka patērētāja vēlmes. Mēbeļu veikali ir pielāgoti sabiedrības vēlmēm, bieži mēbeles pēc pasūtījuma tiek izgatavotas un piegādātas tikpat ātri kā to pasūtīšana no ārvalstu ražotājiem. Estētiskas mēbeles, kuras pasūtītas pēc īpaša dizaina ir pieprasītas un novērtētas. Mēbeļu ražotāji izgatavos objektu pat tādam telpas nostūrim, kurš nepadodas standarta izmēra mēbelēm, tādējādi varam efektīvi rīkoties ar telpas platību.

Uzzini vairāk – https://santasmebeles.lv/noderigi/

Vai sapņojat par dizainera profesiju? Mūsdienu mēbeļu ražotāji piedāvā klientiem piedalīties virtuves mēbeļu izstrādes procesā no paša sākuma līdz pat beigām. Varat doties pie mēbeļu ražotāja ar savām idejām par to, kādus plauktus, galdus un virsmas vēlaties redzēt tieši savā virtuvē. Mēbeļu ražošana pēc pasūtījuma ir ne tikai veids, kā izveidot savu oriģinālo virtuves interjeru, tas ir arī lielisks veids,kā pārliecināties, ka virtuves iekārtas ir patiešām kvalitatīvas. Klientam ir dota iespēja izvēlēties materiālus, krāsas, apdares materiālus, izmērus un dizainu. Profesionāli konsultanti palīdz izvērtēt, kāda tipa virtuve būs labāka  – varbūt  iebūvējamā virtuve, varbūt mēbeles no koka, bet varbūt mēbeles ar lamināta korpusu.

Telpa, kurā mazgājam matus, skujam bārdas, arī atpūšamies vannas burbuļos – tā ir vannas istaba. Šī vieta ir īpaša ar to, ka nelielā platībā vēlamies ietilpināt gana daudz. Ir patiešām lieliski, ja vannas istabā varam iekārtot vietu kosmētikas un higiēnas piederumiem, šampūniem un vannas bumbām, mājas kopšanas līdzekļiem. Vannas istabas neatņemama sastāvdaļa ir arī spogulis. Mūsdienīgas vannas istabas mēbeles ir radītas, lai veiktu lielu darbu – ietilpinot visus nepieciešamos priekšmetus, radīt iespaidu par minimālisma interjeru. Ja tas izdodas, tad šādā telpā ir prieks atrasties un gatavoties dienas darbiem.

Zvans pie durvīm, ciemiņi ir klāt! Visi sanāk mājokļa priekšnamā un iekārtojas. Vai visiem ir vieta apģērbam un apaviem? Vai tik šalles nesāks slīdēt nost no pakaramā? Jā, izklausās pazīstami. Priekšnami un koridori ir mūsu mājokļu pirmais iespaids. Nepelnīti šī telpa ir saņēmusi ļoti maz uzmanības. Priekšnama mēbeles ir īpaši nozīmīgas, lai neradītu diskomfortu mājokļa iemītniekiem un viesiem, kad jāgatavojas mājokli pamest vai tajā atgriezties. Telpas izmēri ir šauri, taču tai jāspēj organizēti izkārtot mūsu ikdienas mantas.

Viesistaba ir tā telpa, kurā mājokļa saimnieki vislabāk var izpausties ar savas gaumes vizualizāciju. Šī telpa viegli padodas interjera spēlēm, saskaņotiem dizaina akcentiem un līdzsvaru starp funkcionālo un estētisko. Viesistabas iekārtojumā var saspēlēties ar lielo mēbeļu toņu gammām. Telpā ļoti labi sadzīvo gan mīksti dīvāni un pufi, gan robusti plaukti un iebūvētie skapji. Viesistabas fokālais punkts var būt kā grezns paklājs, tā retro kamīns, kā arī pianīns vai telpaugu stūrītis. Šajā telpā novietota eleganta TV iekārta vai skandināvu stila atvērtā plauktu sistēma piešķirs istabai tās tipisko noskaņu. Arvien biežāk mājoklī tiek ierīkotas arī bīdāmās durvis gan telpās, gan izejās uz balkoniem. Patērētājiem ir lieliska iespēja izmantot arī ražotāju piedāvāto iespēju mēbeles izgatavot pēc individuāla pasūtījuma. Šādi iekārtotas telpas kļūs par katra saimnieka lepnumu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *