Kāds kamīns piemērots Jums?

Kamīni nodrošina ļoti ātri siltumatdevi, turklāt tie lieliski papildina interjeru un atmosfēra kļūst daudz patīkamāka. Kamīnkrāsnis paredzētas arī gardu maltīšu pagatavošanai, jo tās uzsilst pakāpeniski un spēj noturēt siltumu vairākas stundas.

Mūsdienīgie stūra kamīni noteikti iederas ikvienā telpā, jo tie nav lieli, taču ļoti svarīgi pārbaudīt, cik lielu platību tie reāli spēj apsildīt. Tāpat arī granulu kamīni jālieto atbilstoši nosacījumiem, jo atsevišķiem modeļiem obligāti vajadzīgs režģis. Somijā izgatavotās krāsnis veidotas no ekoloģiskiem, kvalitatīviem materiāliem, tādēļ to norādītais lietderības koeficients ir ļoti augsts.

Uzzini vairāk – https://www.tulikivi.lv/katalogs/kamini-krasnis/

Pirts parocīgās malkas krāsnis

Pirts krāsnis neaizņem daudz vietas, bet tajā pat laikā izdala daudz siltuma. Malkas krāsnis paredzētas neskaitāmiem telpu projektiem, tāpēc atsevišķos gadījumos šīs krāsnis var iekurināt no nelielas priekštelpas. Lai varētu noturēt siltumu ilgāku laiku un lai nebūtu visu laiku jāraizējas par krāsns izskatu, Jums jāizvēlas ziepjakmens apdare. Katrā ziņā krāsnis izskatās eleganti, turklāt Jūs varat izraudzīties piemērotas durtiņas. Savā pirtī jutīsieties vēl labāk kā jebkad, jo gaiss būs ļoti patīkams un noteikti nebūs ilgi jāgaida, lai tā uzsiltu līdz vajadzīgajiem grādiem.

Kompaktas plītis mājas sildīšanai

Plītis var izmantot dažādiem nolūkiem, pietam ļoti atšķiras to siltumatdeve un citas iezīmes, tāpēc uzmanīgi izpētiet katru no tām. Neskatoties uz to, plītis ar cepeškrāsni ir krietni praktiskākas, jo nav nepieciešamas divas dažādas iekārtas, lai sildītu māju un vēl gatavotu ēst. Ieskatoties piedāvājumā vērts padomāt, vai Jums vajadzīga plīts ar divām atdalītām cukām, jo tas ļautu izmantot abas šīs funkcijas reizē. Plītis veidotas ar ļoti lielu uzmanību un izmantojot labākos materiālus, tādēļ tās ilgi kalpos un dos iespēju pagatavot pārsteidzošu ēdienu arī ikdienas steigā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *