RIEPU UN AUTOMAŠĪNAS DISKU TEHNISKĀ STĀVOKĻA LOMA

Gada aukstajos un tumšajos mēnešos satiksmes drošībai ir jāpivērš īpaši liela uzmanība. Viens no galvenajiem riepu kvalitātes rādītājiem ir protektora dziļums, kuram jābūt piemērotam braukšanai ziemas apstākļos. Nevienam auto vadītājam nav ieteicams taupīt uz riepu cenu un kvalitāti, jo tas ir ieguldījums ne tikai automašīnā, bet arī savā drošībā.

Ja nepieciešams saprast, kādas michelin vasaras riepas būs piemērotas, riepu garāžas darbinieki spēs palīdzēt, īpaši, ja esat jauns auto vadītājs. Riepu, disku un riteņu apkope vismaz reizi sezonā ir nepieciešama jebkurai automašīnai, lai diagnostikas laikā būtu laicīgi iespējams noteikt un novērst radušās problēmsituācijas, ja tādas ir izveidojušās.

RIEPU GARĀŽAS PIEDĀVĀJUMA PIEDĀVĀJUMS

Riepu garāžā pieejami visdažādākie riepu, disku un riteņu apkopes pakalpojumi. Maldīgi uzskatīt, ka diski ir tikai ritošās daļas dekoratīvs elements, nevis būtiski svarīga detaļa. Lai pārliecinātos par savas automašīnas disku tehnisko stāvokli, droši varat doties uz riepu garāžu. Riepu garāžās pieejami dažādi pakalpojumi, tajā skaitā arī riepu uzglabāšana ārpus sezonas laika, riepu maiņa, jaunu riepu uzstādīšana, protams, diagnostika, balansēšana un daudz kas cits. Riepas vislabāk izvēlēties, balstoties uz automašīnas veidu un braukšanas paradumiem. ņemot vērā to, ka braukšanas paradumi katram no mums atšķiras, konsultācija pirms riepu maiņas var būt ļoti noderīga.

JAUNU UN MAZLIETOTU RIEPU IEGĀDE SERVISĀ

Riepu servisos iespējams iegādāties arī jaunas un mazlietotas automašīnas riepas. Visbiežākais iemesls tam, kādēļ autovadītāji izvēlas iegādāties mazlietotas riepas un to komplektus, ir cena, kas var būt ievērojami mazāka. Nevajag bīties no tā, ka riepas ir jau lietotas, jo riepu serviss tās pārbauda un atzīst par drošām lietošanai. Lietotas auto riepas vislabāk iegādāties sertificētos riepu servisos, jo šādām riepām ir garantijas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *