KO DARĪT, KAD RADUŠIES NEPLĀNOTI TĒRIŅI IZDEVUMI?

Ātrie kredīti internetā ir pieejami jebkuram Latvijas iedzīvotājam un ir ikdienišķs finanšu pakalpojums. Vismaz desmit gadus un pat vairāk, šis pakalpojums tautā tik dēvēts par sms kredītu. To princips ir elementārs – lai saņemtu aizdevumu, nav nepieciešamas liekas formalitātes un nauda kontā jau ir dažu minūšu laikā.

Kredītlīnija tiek piešķirta personām no 20-70 gadu vecumam. Šāda veida aizdevumiem ir elastīgs atmaksas termiņš un pastāv iespēja to pagarināt(ielūkojies šeit – līzinga auto). Šāda veida aizdevumi ir ideāls risinājums pēkšņu izdevumu vai neplānotu pirkumu segšanai vai tām reizēm, kad līdz algai palikušas pāris dienas.

CIK ĀTRI TIEK PIEŠĶIRTS AIZDEVUMS?

Šāda veida pakalpojumi ir veidoti kā alternatīva banku kreditēšanai, jo mūsdienās ir pieejami dažādi tehnoloģiskie risinājumi, lai tos īstenotu. Kredīta saņemšana bankā prasa pārāk daudz laika un formalitāšu, tādēļ cilvēki 21.gadsimtā izvēlas vieglāko ceļu aizdevuma saņemšanai. Arī pirms ātro aizdevumu izsniegšanas tiek pārbaudīta klienta kredītvēsture, lai pārliecinātos par iespēju aizdevumu atmaksāt laicīgi. Ja lēmums ir pozitīvs, tad mazāk kā stundas laikā nauda ir bankas kontā. Nereti aizdevēji piemēro akcijas piedāvājumu, kurā pirmais aizdevums tiek izsniegts bez maksas.

VAI IR GARANTIJA, KA NETIKS VEIKTAS KRĀPNIECISKAS DARBĪBAS?

Finanšu pakalpojumi ir viens no populārākajiem pakalpojumu veidiem, ko cilvēki izmanto interneta vidē. Tas ir ērti, jo tas notiek ātri, sev ērtā laikā un visa dokumentācija tiek nosūtīta e-pastā un glabājas klienta profilā aizdevēja mājaslapā. Pirms kredīta ņemšanas ir iespējams uzzināt visus blakus maksājumus un citus datus, izmantojot kredīta kalkulatoru. Aizdevumu izsniegšana notiek likuma ietvaros, tādēļ nav jāuztraucas par to, ka varētu notikt krāpnieciskas darbības. Aizdevuma atmaksa ir vienkārša – katru mēnesi aizdevēja bankas kontā jāiemaksā atmaksas grafikā minētā summa.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *