DAŽĀDA VEIDA LOGU IZGATAVOŠANA PĒC PIRCĒJA VĒLMĒM

Kad pienācis laiks domāt par logiem, kas kalpos Jūsu mājoklī, klientiem mūsdienās ir daudz un dažādas iespējas no kā izvēlēties. Plastmasas logi ir populārākā izvēle, ko redza dažādu namu fasādēs, bet ar vien biežāk daudzi izvēlas koka un alumīnija logus savam īpašumam.

Logu pareiza montāža ir vitāli svarīga pareizas ventilācijas un energoefektivitātes nodrošināšanai visā mājā. Labas ārdurvis ir vēl viens energoefektivitātes celšanas objekts(ielūkojies šeit – http://logunams.lv/pvc-logi/). Dzelzs ārdurvis ir labs risinājums privātmājām un vēl labāks risinājums daudzdzīvokļu namiem.

PAREIZU LOGU IZVĒLE MĀJOKĻIEM

Klientiem ir iespēja izvēlēties ne tikai PVC logus. Koka un alumīnija logi ir tik pat populāra izvēle. Ugunsdrošība ir tā īpašība, kas piemīn alumīnija logiem. Alumīnija logi ir ideāla izvēle komercobjektie, biroju ēkam, bet, protams, tos var montēt arī mājokļos. Alumīnija logu rāmji ir pieejami dažādos krāsu toņos, kas ļaus tos piemērot jebkādas krāsas fasādei. Vēl viens logu veids līdzās PVC logiem, ir koka logi. Koka logi jau sen vairāk nav tikai viens plāns stikls un ne pārāk biezs koka rāmis. Tie tiek veidoti pēc tāda paša principa kā PVC un alumīnija logi un saglabā tik par lielas lietderības īpašības. Visi mehāniskie risinājumi ir tik pat kvalitatīvi un funkcionāli kā citiem logu veidiem.

KAS IR APDARES DARBI?

Noteikti nevajag aizmirst par palodžu montāžu un apdares darbu kvalitatīvu paveikšanu. Montāžas darbi tiek ievietoti tāmē, lai varētu optimāli izvērtēt visas kopējās izmaksas. Apdares darbus veic pēc logu montāžas pabeigšanas, jo tas ir beidzamais solis jaunu logu uzstādīšanas procesā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *