AUTO STIKLU MAIŅA RĪGAS APKAIMĒ

Ielās varam redzēt daudz automašīnu, kuru vējstiklus rotā dažādi bojājumi, kurus ir plāns novērst kaut kad vēlāk. Vējstiklu labošanas serviss ir jāmeklē nekavējoties pēc problēmas rašanās, lai tā nevērstos plašumā. Iemeslu tam, kādēļ ar vējstikla problēmām nevajadzētu vilcināties, netrūkst.

Plaisas ātri vien izplešas lielumā, radot jaunas problēmas un bojājumus(ieskaties te – vējstikla maiņa). Bojātiem automašīnas stikliem nepastāv tiem paredzētā aizsardzība no ārējās vides ietekmes – aukstuma, karstuma, putekļiem, līdz ar to var rasties jauni bojājumi, kuru novēršana prasīs ne tikai laiku, bet arī ieguldījumu.

KĀ PASARGĀT SAVU AUTO NO ŠĀDĀM PROBLĒMĀM?

Auto būve un uzbūve iet roku rokā ar dažādiem fizikas likumiem. Tas norāda uz to, ka jebkura detaļa automašīnā tur atrodas ar nolūku un jebkura novirze no normas var likt spēkratam niķoties. Vējstikla nozīmē nav tikai atspoguļota tā nosaukumā, bet arī ir konstrukcijas un drošības elements, kas ir jākopj tik pat rūpīgi. Auto tirgus dinamika, kas nebeidz pārsteigt ar savām inovācijām, ir vislielākais stimuls speciālistiem apgūt ko jaunu un pielietot zināšanas praksē. Plaša profila zināšanas ļauj nodrošināt profesionālu un kvalitatīvu servisu jebkura izlaiduma gada un markas automašīnām.

UZTICI SAVU AUTO UN PĒC PUSSTUNDAS SAŅEM KĀ JAUNU!

Servisa darbiniekiem nav pamata neuzticēties, viņi spēs ieteiks vislabāko risinājumu un darbu paveiks ātri. To, kāda veida pakalpojumi nepieciešami problēmas novēršanai, nosaka arī bojājuma atrašanās vieta. Katra klienta vajadzības tiek izvērtētas individuāli. Ir dažādi veidi, kā meistariem vadīties labojot vējstiklu. Vējstiklu bojājumi, visbiežāk, tiek novērsti pusstundas laikā, savukārt, ja nepieciešama pilnīga stikla nomaiņa, serviss prasīs nedaudz ilgāku laiku. Darbinieku profesionalitāti apšaubīt nav pamata, jo gadiem ilgā pieredze, ļauj darbu veikt ar īpašu rūpību un atbildību.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *