Lieldienas un Pareizticīgo Lieldienas- tie ir tādi svētki, kuros ikviens grib apsveikt sev tuvo cilvēku

Laikam nekad iepriekš nevienam Lieldienas gaidīšana nebija tik ļoti svarīga, kā tas ir šinī gadā. Tas smagais periods, kad tieši COVID-19 piespieda cilvēkiem sēdēt mājās pašizolācijā un daudzus palikt bez darba, ļauj tikai vienu – turpināt cerēt uz labāko. Nenoliedzami, tieši Lieldienas ir tieši tas laiks gadā, kad cilvēki ar cerībām uz labāko skatās kā arī gaida, kas būs tālāk. Viennozīmīgi tas jau ir sava veida atskaites brīdis. Un, protams, kad atnāk Pareizticīgo Lieldienas, mēs vēlamies pateikt, kaut ko sevišķu mīļiem cilvēkiem un vēlēt vienīgi to labāko. Šajā gadījumā mums palīgā nāk tie resursi, kur atrodami neskaitāmi daudzi Lieldienu novēlējumi vai arī Pūpolsvētdienas pantiņi. Svarīgākais jau ir atrast tos pareizos vārdus.

Pareizticīgo lieldienas, kā var piemeklēt tos īstos vārdus?

Tagad pastāv diezgan atšķirīgi portāli, kuros ir ne tikai vārda dienu kalendārs, taču arī, piemēram, apsveikumi un pat dāvanu idejas, bet kādā veidā atrast tieši to apsveikumu, kas ir piemērotākais Jūsu gadījumā? Tad šeit noderīgs risinājums jau ir meklēšanas rīks, bez šaubām jau ir ļoti nozīmīgi, ja mājas lapa, kas apvieno novēlējumus, piedāvā arī filtru, kurš palīdz sameklēt, piemēram, atsevišķi vārda dienas martā vai arī aprīlī. Kā arī apsveikumi mammai vai kolēģim. Pie tam, ja tāda veida vietne var informēt, kas tad tieši ir Pareizticīgo Lieldienas vai kādas ir Lieldienas tradīcijas, vispār ir labi. Jo tādā veidā tad būs atrodami ne tikai skaisti apsveikumi, bet arī, piemēram, daudz iepriekš nezināmas informācijas ar ko dalīties pie svētku galda.

Cik tad svarīgi zināt, kas ir tas, kas atzīmē vārda dienas maijā? Ļoti svarīgi! It īpaši mums visiem – latviešiem. Mēs tradicionāli vārda dienas svinam īpaši, šajā dienā jebkurš var nākt neuzaicināts, lai apsveiktu skaistajā dienā. Un ir tik skaisti, ja cilvēkam vārda diena ir Lieldienās, bet Jūs apsveicat viņu arī vārda dienā. Tas liek saprast, cik ļoti šis cilvēks Jums ir svarīgs. Tāpēc izceļam sev vārda dienu kalendāru, kā arī atlasam labākos pantiņus, un ejam pārvērst kādam šo dienu par svētkiem!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *