TELPU APKURES IESPĒJAS MĀJAI

Tuvojas ziema, pie tam ar lieliem soļiem, tādēļ saprotams, ka aktuāls kļūst jautājums par piemērotu telpu apkurināšanu savā mājoklī. Šādos brīžos nedaudz paveicies ir daudzdzīvokļu namu iedzīvotājiem, par kuru telpu apkuri rūpējas namu apsaimniekotājs, pieslēdzot apkuri apkures sezonas sākumā. Taču, ja dzīvojat privātmājā, ir daudz un dažādi veidi tam, kā aukstā laikā nodrošināt siltas telpas. Projektējot māju, jebkurš arhitekts, pašā mājas vidū, pat ja tam nav vajadzība, ieprojektēs dūmvadu, lai vajadzības apstākļos būtu iespējams mainīt telpu apsildes veidu bez liekiem izdevumiem un problēmām. Dūmvads tiek izbūvēts mitekļa vidū, lai tam var piekļūt parocīgi no jebkuras telpas mājā un dūmvadam pievienot krāsni vai kamīnu.

Uzzināt piedāvājumu –https://www.tulikivi.lv/

APKURES VARIANTI MĀJĀM UN PALĪGTELPĀM

Pastāv dažādi telpu apsildes veidi. Ja dzīvojot privātmājā, un negribat lietot elektrisko telpu apsildīšanu, tad ir opcija ierīkot krāsniņu, kamīnu, plīti, granulu katlu un dažādus citus telpu apkures risinājumus. Telpas stūrī sprakšķoša malkas krāsns vai kamīns, allaž telpai ir piedevis jauku atmosfēru un omulību, papildus arī apsildot telpu. Krāsnis un kamīnkrāsnis katra tiek veidota tā, lai ne tikai pildītu savu funkciju, bet arī dizains iekļautos mājas interjerā. Tās ir askētiskas un arī nemanāmas, taču tajā pat laikā lomu pildošas. Stūra kamīnkrāsnis būtu atsevišķa tehnikas grupa, kas ir mūsdienīgs risinājums tradicionālai vērtībai. Kamīnkrāsnīm ir lielas durvis un tajā sprakšķošās liesmas, kas ir mājīguma rādītājs, ir redzamas no katras vietas telpā. Universāliem un arī praktiskiem cilvēkiem noderīgi un arī interesanti liksies kamīnkrāsns un cepeškrāsns apvienojums. Neviena maltīte negaršo tā, kā gatavota krāsniņā, kas tiek kurināta ar malku. Lūk, dzīvojot arī divdesmit pirmajā. gadsimtā ir iespējams iegūt šādu vietējo eksotiku savās mājās, ierīkojot kamīnkrāsni ar cepeškrāsni. Ja Jūsu īpašumā ir arī pirts, tad katrā ziņā jāpievērš liela uzmanība tam, kā pirts telpa tiks piesildīta. Esošo un potenciālo klientu tiek piedāvāti dažādi risinājumi – gan mazākas krāsnis, kas piesilda saunas telpu, gan tādas, kas pilda dubultu lomu, piesildot ne tikai pašu pirti, bet arī priekštelpu, kurā pirms un pēc pirts rituāla ir patīkami uzkavēties jaukā kompānijā. Protams, arī pirts krāsnīm tiek nodrošināts lieliskais un askētiskais skandināvu dizains.

Kā redzams, izvēles veidu telpu apkurināšanai netrūkst. To, vai telpu apkurei vajadzīgs kamīns, vai pietiks tikai ar krāsni, varat izlemt paši, vai konsultēties ar zinātājiem, taču, viens ir skaidrs – sprakšķoša malka istabā, vienmēr asociējas ar siltumu un mājīgumu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *