Kā bez kļūdām izvēlēties metāla durvis?

Ārdurvis dzīvoklim vai arī privātmājai vienmēr jau ir ļoti būtiska izvēlēšanās, tā kā Jūsu mājas īpašuma drošība un dažreiz pat īpašnieku dzīvība var būt sekmēta tieši no tādas lietas, kā, kāda tipa durvis ir uzliktas. Mūsu laikmetā specializēto uzņēmumu piedāvājumu sortimentu veido ļoti dažādi izgatavotāji ar savu dažādo cenas mainību, sākot tieši no ekonomiskajiem opcijām un līdz pat ļoti dārgiem. Tiek izlaistas gan dzelzs durvis, gan arī koka. Tādēļ pircējs bez šaubām droši var izvēlēties tādas durvis, kuras pilnībā atbildīs mājas īpašnieka finansiālām iespējām un vēlmēm. Kaut gan vajadzētu arī iegaumēt, ka vienreizēja ekonomija, varētu ne pārāk patīkami atsaukties pēc tam.

Metāla ārdurvis: ko tieši ir jāievēro?

Meklējot savas durvis, neizmirstiet precizēt konsultantam, vai vajadzīgas ārdurvis dzīvoklim vai arī mājai, tā kā šajā gadījumā ir liela atšķirība. Pirmā pie tam svarīgākā starpība būs tā, ka pašas ārdurvis mājai ir tiešā kontaktā ar ārpasauli, tādēļ durvīm ir jābūt diezgan spēcīgām pret paaugstinātu mitruma līmeni, temperatūras izmaiņām vai klimatiskajām izmaiņām. Tādēļ, kad tiek meklētas ārdurvis privātmājām, jākoncentrē uzmanība drošai slēdzenei un arī durvju aizsargājošo kārtu izmantošanai. Savukārt metāla durvis dzīvoklim var neatbilst šiem nosacījumiem. Un galvenais, uzliekot ārdurvis privātmājām, ir jābūt pārliecinātiem par to siltumizolāciju. Parasti rekomendējams uzlikt dubultas durvis mājai, priekš tam, lai saglabāt lielāku siltumu. Kad tiek meklētas jebkura tipa dzelzs durvis pastāv pamata kritēriji, kam jāvērš uzmanība – metāla profila (pamatnes) biezums, ārējās loksnes biezums un tad piemērotu stiprinājumu izmantošana. No vienas puses, jo lielākas ir minētās vērtības, jo izturīgākas varētu būt ārdurvis, taču no otras puses skatoties, ir iespējams nepamatoti paaugstināt visas konstrukcijas smagumu, kas tad veicinās lielāku inerci un līdz ar to ātrāku cilpu nolietošanos.

Kurā vietā nopirkt labas ārdurvis dzīvoklim un privātmājai?

Mūsdienu interneta vide piedāvā mums opciju iegādāties preces internetā, kādēļ gan nepiemeklēt ārdurvis dzīvoklim tieši onlainā? Bez šaubām ir arī tādi, kam labāk tīk doties uz vietu un aptaustīt pieejamos materiālus, šajā gadījumā tik tiešām jau ir labāk doties jau uz salonu. Bet arī neņemot vērā to, kādu pirkšanas variantu Jūs izvēlaties, izgatavotājam, kurš izgatavo ārdurvis dzīvoklim, tad ir jābūt pārbaudītam un drošam. Nozīmīga būs pieredze izgatavošanā, kā arī mehanizēta darbība, tādējādi pēc iespējas izvairoties tieši no brāķa. Kad tiek izvēlētas metāla durvis, nozīmīga ietekme ir kvalitātes un cenas attiecībai, tā kā preces cenai nemaz nav būtu jābūt lielai, lai var saņemt kvalitatīvu preces. Un svarīgi būs, kad tiek sūtītas metāla ārdurvis, jau ir montāža, ko ikvienam durvju pārdevējam vajadzētu nodrošināt.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *