Vadīšanas kursi Rīgā

Lai iegūtu noteiktas tiesības patstāvīgi vadīt jebkāda veida izvēlēto transportlīdzekli, Jums būs vajadzīga arī autoskola. Principā auto skola noteikti jebkuram palīdzēs iemācīties, kā labāk rīkoties uz ceļa un kā savaldīt auto pat spēcīgā lietū. Īsāk sakot, autoskolas pamatuzdevums ir garantēt pietiekami labas apmācības ar vislabākajiem ekspertiem, lai tiktu apgūta visa teorija un praktiskās iemaņas. Konkrētais autoskolas eksāmens vadītājiem nepieciešams, lai eksperti zinātu, ka tiešām esat simtprocentīgi iemācījies visu un šobrīd varat bez jebkādām grūtībām izturēt arī valsts pārbaudījumu. CSDD braukšanas eksāmens ir tiešām līdzvērtīgs, bet tā laikā katrs mazākais elements tiek izvērtēts krietni augstākā līmenī un Jums jābūt patstāvīgākam. Apzinoties cilvēku lielo interesi, attiecīgā autoskola Rīgā sniedz arī citus pakalpojumus, tādēļ to citreiz mēdz saukt arī par ievērojamu motoskolu. Vienmēr paturiet prātā, ka attiecīgo vadītāja apliecību motocikla vadīšanai var iegūt tikai pēc B kategorijas autovadītāja tiesību iegūšanas.

A kategorijas īpašā apmācība

CSN tests daudzās detaļās atšķiras, jo tiek piemērots noteiktajai kategorijai, taču jautājumi lielākoties ir par satiksmes dalībnieku drošību un vadīšanas nosacījumiem. Tieši A kategorija no piedāvājuma sniedz vajadzīgo apmācību, kas ļautu patstāvīgi vadīt ikvienu motociklu. Visas attiecīgās apmācības tiek sāktas no 22 gadiem, tomēr pašas apliecības iegūšana tiek atļauta no 24 gadiem. Katram interesentam skaidri jāsaprot, ka braukšanas eksāmena laikā būs patstāvīgi jāpārvietojas pa dažādām ielām, bet vērtētājs atradīsies aiz Jums īpašā auto. Arī A1 kategorija piedāvā motociklu vadīšanas apmācību, tomēr tiem ir daudz mazāka jauda un tā parametriem pilnīgi jāatbilst likumā noteiktajam.

Autovadītāja apliecība automobiļiem

Speciālisti piedāvā nepieciešamo apmācību arī daudzās citās kategorijās, kas dotu tiesības strādāt arī kādā firmā, kurā nāktos vadīt dažādus kravas auto. Samērā populāra ir B1 kategorija, kurā tiek ietverti iecienītie kvadracikli un dažādi tricikli, kuru maksimālais pārvietošanās ātrums nav lielāks par 45km/h. Šajā konkrētajā situācijā ikviena apmācāmā minimālais pieļaujamais vecums ir 16 gadi, kas ir līdzīgi citām piedāvātajām kategorijām. Ja ir vajadzība pašam vadīt transportlīdzekļus, kuru pilna masa noteikti pārsniedz 3,5t un Jums šobrīd ir jau 21 gads, bez šaubām jāizvēlas C kategorija. Būtiska uzmanība būtu jāpievērš tam , ka tieši šāda veida speciālās apmācības tiek atļautas vienīgi tiem, kuriem ir vismaz 2 gadu stāžs ar B kategorijas vadītāja apliecību. Te gan uzreiz jāpiebilst, ka B kategorija pilnībā attiecas uz vieglajiem auto, kuru norādītā pilnā masa nepārsniedz 3,5t, bez tam ir ne vairāk kā 8 vietas pasažieriem. Ja ar šīs kategorijas tiesībām nepietiek, turklāt konkrētā spēkrata pilna masa ir līdz pat 7,5t, Jums vajadzīga tieši C1 kategorija.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *