VAI IR IESPĒJAMS ĀTRĀ LAIKĀ VAR SAŅEMT KREDĪTU?

Ātro aizdevēju pakalpojumi ir pieejami personām no 20 gadu vecuma. Jau vairāk kā 10 gadus Latvijas iedzīvotājiem tiek piedāvāta iespēja ātrā kredīta saņemšanai nelielu tēriņu segšanai. Nauda kontā nonāk pāris minūtēs, nav lieku formalitāšu un laika tērēšana. Dažāda veida ātrie aizdevumi parasti ir pieejami personām no 20-70 gadu vecumam.

Šāda veida pakalpojumi ir populāri ne tikai tādēļ, ka nauda kontā ir dažu minūšu laikā, bet arī tādēļ, ka atmaksas grafiks ir draudzīgs, ar iespēju maksājumu atlikt un pagarināt(ieskaties te – refinansēšana). Šāda veida aizdevumi ir ideāls risinājums reizēs, kad rodas neparedzēti tēriņi un nepieciešams tos steidzami segt.

ĀTRO KREDĪTU POZITĪVĀS PUSES

ŠĪ ir lieliska alternatīva banku izsniegtajiem aizdevumiem, jo mūsdienās iespējams izmantot dažādus tehnoloģiskos risinājumus. Mūsdienās cilvēkiem patīk, ja lietas norisinās raiti, tādēļ banku aizdevumu pieteikumi paliek ar vien mazāk birokrātisko šķēršļu dēļ. Arī pirms ātro aizdevumu izsniegšanas tiek pārbaudīta klienta kredītvēsture, lai pārliecinātos par iespēju aizdevumu atmaksāt laicīgi. Ja lēmums ir pozitīvs, tad mazāk kā stundas laikā nauda ir bankas kontā. Nereti aizdevēji piemēro akcijas piedāvājumu, kurā pirmais aizdevums tiek izsniegts bez maksas.

KĀ PĀRLIECINĀTIES PAR AIZDEVĒJA GODĪGUMU?

Ņemot vērā to, ka ar vien vairāk pakalpojumu sniedzēju izvēlas tiešsaistes platformu plašākai klientu loka aptverei, ātrie aizdevumi internetā nav nekas nepierasts un svešs. Katram klientam ir pieejams viņa personīgais profils aizdevēja vietnē, kurā ir redzama visa informācija par izsniegtajiem aizdevumiem un atmaksas grafiks. Aizdevuma kalkulators palīdz aprēķināt visus plusus un mīnusus, savukārt visi, ar aizdevumu saistītie dokumenti, tiek nosūtīti e-pastā. Aizdevējs ir saņēmis licenci sava darbībai, kas norāda uz to, ka tā ir legāla un pilnībā droša. Aizdevuma atmaksa ir elementāra – vai nu aizdotā summa ar procentiem, ja tādi ir, tiek pārskaitīti uz aizdevēja bankas kontu vienā maksājumā, vai arī tiek veikti lielāki aizdevuma atmaksas maksājumi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *