GALVENĀ GARDEROBES SASTĀVDAĻA – DŽINSA BIKSES

Džinsi ir mūsdienu universālākais apģērba gabals, ko lieto visi – sievietes, vīrieši, bērni. Lielisks, izturīgs audums, kas tā apģērbus padara vēl funkcionālākus. Džinsa bikses, džinsa šorti, dažādas jakas ir tikai sākums džinsa apģērbu variācijām.

Tas ir sieviešu un vīriešu garderobes populārākais apģērbs. Lai papildinātu auduma sniegtās priekšrocības apģērbu ražošanā, džinsam tiek pievienoti dažādi citi materiāliem, piemēram, elastānu, kas tiek plaši izmantot tieši sieviešu džinsu apģērbu ražošanā. Ja gadījusies ķibele ar džinsa biksēm, tad lietderīgi būs izmantot apģērba labošanas pakalpojumu.

KUR NOPIRKAMI LABI DŽINSI VĪRIEŠIEM?

Dažādu krāsu un modeļu variācijas ir pieejamas jebkuriem vīriešu džinsiem. Maldīgi uzskatīt, ka vīriešiem ir pieejams tikai viena veida džinsa bikšu modelis. Arī džinsu šorti vīriešiem ir viens no vasaras garderobes must have, tādēļ arī to izvēle ir diezgan plaša. Visbiežākā vīriešu izvēle džinsu biksēm ir zili vai melnas krāsas apģērbi. Ja jāizvēlas trešā populārākā krāsa, tad tie varētu būt zemes toņi un bēša nokrāsa. Pats svarīgākais jebkura apģērba iegādē, ir piemērota modeļa atrašana. Gara auguma vīriešiem ar slaidām un garām kājām, lieliski izskatīsies Slim modeļa bikses (nejaukt ar skinny, kas ir ļoti apspīlētas), savukārt pilnīgākas miesasbūves kungi var izvēlēties straight bikšu modeli, kas līdzsvaros ķermeņa proporcijas.

DŽINSU APĢĒRBI SIEVIEŠU GARDEROBEI

Sieviešu džinsi ir pieejami ārkārtīgi lielā modeļu un dizainu klāstā. Tas varētu būt skaidrojams ar to, ka dāmām ir grūti izvēlēties to vienu vienīgo, tādēļ tiek piedāvātas dažādas variācijas. Džinsu šorti sievietēm, tā pat kā garās džinsu bikses ir viens no populārākajiem apģērba gabaliem. Mūsdienu džinsi sievietēm tiek piedāvātas dažādos modeļos – skinny, straight, ankle lenght, boyfriend, slim un šo sarakstu varētu turpināt vēl ilgi. Sievietes, noteikti, ir tās, kas mīl ērtumu un praktiskumu jebkurā dzīves situācija – neatkarīgi no tā vai visu dienu atrodaties birojā, vai esat mūžam skrienošā mājsaimniece, kas ir tik pat atbildīgs darbs kā visi pārējie. Apģērbs, kas nav ērts var ļoti viegli sabojāt dienu, tādēļ vislabāk ir izvēlēties kvalitatīvus un patīkamus apģērba gabalus, kas visas dienas garumā sniegs komfortu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *