PLASTMASAS, ALUMĪNIJA UN KOKA LOGI KLIENTU MĀJOKĻIEM.

Būvējot māju vai remontējot dzīvokli, agri vai vēlu aktuāls kļūst jautājums par logiem. Teju jebkura nama fasādē varam redzēt PVC logus. PVC logi ir populārākā izvēle, taču iespējams montēt arī citus – koka un alumīnija logus. PVC logus izmanto arī jumta logu montāžai. Jau vismaz 20 gadus cilvēki lemj par labu PVC logu iebūve savā mājoklī. Lai telpās un ēkā kopumā būtu videi un iedzīvotājiem draudzīgs, energoefektīvs mikroklimats, ar labiem logiem vien nebūs līdzēts, jo nepieciešamas arī labas ārdurvis.

Metāla durvis būs labs risinājums tiem, kuri nevēlas uzstādīt koka ārdurvis. Skaņas un siltuma izolācija, kā arī izturīgums ir šādu durvju lielākie plusi.

Ieskaties te – http://logunams.lv/!

KOKA UN ALUMĪNIJA LOGU ATŠĶIRĪBA.
Logu montāžas uzņēmumi klientiem piedāvā dažādas alternatīvas PVC logiem. Pastāv iespēja iebūvēt arī koka vai alumīnija logus. Alumīnija logi ir ugunsdroši, attiecīgi, ja tas ir viens no kritērijiem, tad šī būs īstā izvēle. Komercprojekti un industriālo ēku celtniecībā, alumīnija logi ir vislabākā izvēle, jo ir ļoti izturīgi gan tehniski, gan vizuāli. Tips ir viegli pielāgot fasādei, jo rāmjus iespējams notonēt pēc vajadzības. Arī koka logi ir populāra klientu izvēle. Mūsdienās koka logi ne ar ko daudz neatšķiras no PVC logiem, kas ir joprojām ir populārākā klientu izvēle. Tas nav plāns stikls koka rāmī, bet gan vesela funkcionāla sistēma, kurā stikla pakete ir iebūvēta funkcionālā koka rāmī.

KAS VEIC APDARES DARBUS PĒC MONTĀŽAS?
Noteikti nevajag aizmirst par palodzēm. Ja izvēlaties apdares darbus uzticēt logu montāžas uzņēmumiem, tad tas jāmin pašā sākumā, lai var izveidot tāmi. Visbiežāk apdares darbus ne tikai veic, bet arī uztic veikt logu montāžas uzņēmumam pēc darbu beigām, jo kura gan ir vēlme meklēt vēl citus pakalpojumu sniedzējus?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *