KĀDAS ATRAKCIJAS IESPĒJAMS IZNOMĀT ATPŪTAI UZ ŪDENS?

Siltajā laikā vienmēr ir aktuālas dažādas brīvā laika pavadīšanas iespējas ārpus telpām. Pēc aktīvas atpūtas dabā vienmēr jūtamies patīkami noguruši, un tas ir rādītājs tam, ka atpūta ir izdevusies.

Upes, ezeru un jūras krasti ir lieliskas vietas, kur baudīt mieru pie dabas. E-foil, SUP dēļi, katamarāni un laivas ir pieprasītākie aktīvās atpūtas līdzekļi, ko klient vēlas nomāt. Ja plānojat brīvdienas pavadīt kādā kempingā pie ūdeņiem, tad iesakām laicīgi izpētīt aktivitāšu pieejamību un vai iespējams nomāt aktīvās atpūtas atribūtus.

Ieskaties – http://www.bullulaivas.lv/laivu-noma/

KAS IR E-FOIL UN VAI LATVIĀ TAS IR PIEEJAMS?
Pie kā var iznomāt ūdens atrakcijas – laivas un sup dēļus? Daudzi, kuriem šie pakalpojumi ir aktuāli, nemaz nenojaušs, ka risinājums nav jāmeklē tālu. Laivu nomas pakalpojumi bieži vien ir izvietoti upju un ezeru kempingu tuvumā. Dažādu preču nomu piedāvā arī aktīvās atpūtas veikali un uzņēmumi. Uzņēmumi, kuri nodarbojas tieši ar šāda veida pakalpojumu sniegšanu, piedāvājuma klāstu mēdz papildināt arī ar dažādu kolektīvo pasākumu pidāvāšanu, piemēram, braucienu pa upi gida pavadībā, dažādu tematisko pasākumu rīkošanu uz ūdens un tamlīdzīgi. Līdzās Sup dēļiem un katamarāniem ir iespējama pat jahtas noma! Buru jahtas noma ir visvilinošākā no visa piedāvājuma un spēj uzņemt līdz pat astoņu cilvēku lielu kompāniju.

ATPŪTAS IESPĒJAS KOPĀ AR DRAUGIEM.
SUP dēļu noma pēdējos gados ir kļuvusi par populārāko pakalpojumu aktīvās atpūtas cienītāju vidū. Izbraucieni ar SUP dēļiem ir populāri gan romantiskas divvientulības baudītājiem, gan draugu pulkiem. Patiesībā, šis ir viens no labākajiem fiziskajiem treniņiem kādu varam iedomāties. SUP dēļi mēdz būt dažādi un paredzēti dažādiem mērķiem – sportistiem un iesācējiem, dēļu lielām cilvēku grupām līdz desmit cilvēkiem un pat plostveida sup dēļi mantu pārvadāšanai. Daudziem jaunums būs efoil dēļu noma, kas sniegs nebijušas izjūtas ik vienam, kurš vēlas ūdens prieku baudīšanu pārnest jaunā līmenī. E-foil ir iespēja pacelties virs ūdens līmeņa un pārvietoties pa ūdens virsu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *