VAI PAKEŠU LOGI IR DROŠA IZVĒLE?

Viena no 21. gadsimta arhitektūras tendencēm ir plastmasas logi, kas redzami 99% ēku fasādēs, kas redzamas mums visapkārt. Latvijas daba ir fantastiska ar to, ka joprojām ir sastopami visi 4 gadalaiki – cik aukstas ziemas, tik karstas vasaras.

Starpsezonās, respektīvi, pavasaros un rudeņos, kad sākas un beidzas apkures sezona, temperatūra dzīvoklī un ārā nav krasā atšķirības amplitūdā, taču, aukstā ziemā, gribētos atrasties siltā mājoklī, savukārt karstā vasarā – mazliet vēsākā. Normālu temperatūras amplitūdu starp iekštelpām un ārtelpu nodrošina šeit pareiza logu montāža.

KĀ VEICINĀT ENERGOEFEKTIVITĀTI MĀJOKLĪ?
Latvijā energoefektivitāte ir numur viens temats, kad ir runa par ēku renovāciju. Kāpēc svarīgi, lai mājoklis būtu energoefektīvs? Liels vairums Latvijas iedzīvotāju mitinās sērijveida dzīvokļos, kas celti, 45 gadus atpakaļ. Šīs ēkas ir morāli un fiziski novecojušas, kas nozīmē gan siltumzudumus, gan ne tik labu telpas ventilāciju, iespējams, arī mitrums sācis parādīties kādā no dzīvokļu sienām. Vecie koka logi spēlē lielu lomu zemajai temperatūrai dzīvoklī, jo apvienojumā ar novecojušu apkures sistēmu, netiek nodrošināta pilnvērtīga temperatūra dzīvojamās telpās. PVC logi nodrošina pareizu un atbilstošu gaisa cirkulāciju telpā, kā arī mūsdienīgu ventilācijas iespēju. Ja logi iemontēti nepareizi, tad pastāv risks, ka telpā sāks veidoties mitrums un uzkrāties kondensāts.

CIK IZMAKSĀ JAUNI PVC LOGI?
Neatkarīgi to tā vai dzīvojat daudzdzīvokļu nama dzīvoklī vai privātmājā, noteikti tiks atrasti risinājumi jebkuram projektam. Piesakot projektu, tiek veikti nepieciešamie mērījumi un logi ražoti atbilstoši tiem. Logu montāža tiek piedāvāta kopā ar apdares darbiem, lai pēc darbu beigām nebūtu jāmeklē jauni meistari, kas montēs palodzes un veiks apdares darbus logu ailēm. Ir dažādi logu veidi, kas atšķiras pēc to tehniskās uzbūves ar dažādām niansēm, tādēļ, precīzas izmaksas būs iespējams noteikt tikai pēc visu detaļu noskaidrošanas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *