VIEGLI SALIEKAMAS GARĀŽAS UN ANGĀRI JEBKUR LATVIJĀ.

Ja radusies nepieciešamība pēc jaunas garāžas celtniecības, iepriekš vēlams atrast, kāda tipa garāža būs piemērotākā automašīnas novietošanai gan konstrukcijas, gan funkciju ziņā. Saliekamās garāžas, moduļu garāžas, metāla garāžas un tā šo sarakstu, no kura izvēlēties sev atbilstošāko, varētu turpināt ilgi.

Teju jebkurā mājsaimniecībā, kurā ir arī izbūvēta garāža, tā kalpo ne tikai par automašīnu novietni, bet arī sava veida mājas noliktavu. Šis ir vēl viens iemesls, dēļ kā ir samērā svarīgi izraudzīties labas kvalitātes un drošu garāžu. Piedāvājumā ir iespējams atrast garažas, kas nav jābūvē, bet vienkārši jāuzstāda. Tas ir ātri, ērti un būve ir tūlītēji izmantojama.

Uzzini vairāk – https://domusbuve.lv

GARĀŽAS UN GARĀŽU VĀRTI JEBKĀDA VEIDA PASŪTĪJUMIEM.
Moduļu garāžu veidi atšķiras. Viens no populārākajiem veidiem, kā tiek iedalītas garāžas, ir to jumta tips – divslīpu, horizontāls vai vertikāls. Traktoru garāžas ir attiecīgi lielākas un piemērotākas transportlīdzekļa izmēriem. Saliekamā garāža ir vēl viens garāžu veids, ko nereti izvēlas pircēji savu vajadzību īstenošanai. Ir iespējams pasūtīt izgatavošanai arī garāžu vārtus, kas veidoti speciāli pēc klienta pasūtījuma. Garāžu cenas veidojas no garāžas izmēriem un seguma veida, kas var būt gan dzelzs, gan akrila. Akrila seguma garāžas būs dārgākas. Būvējot un piemeklējot garāžu, vienmēr vērā tiek ņemtas klienta vajadzības.

CIK MAKSĀ MOBILIE ANGĀRI UN GARĀŽAS?
Ne tikai garāžas, bet arī angāri var būt saliekāmi un pārvietojami. To izmēri ir dažādi un līdz ar to mainās arī cena. Vidējā cena, kas var būt arī zemāka, ir, aptuveni, 50 eiro par kvadrātmetru. Visām garāžām un angāriem ir arī 3 gadu garantija. Angāru un garāžu būvniecība norisinās ļoti raiti, līdz ar to tos var arī ātri sākt izmantot un nav lieki jākavējas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *