MĒBEĻU IZGATAVOŠANA PĒC INDIVIDUĀLĀM SKICĒM.

Mēbeļu izvēle mājokļa labiekārtošanai var būt ļoti laikietilpīgs un nogurdinošs process, ja iepriekš nav skaidrs, vai vēlēsieties iegādāties jau gatavas mēbeles vai pasūtīt veidotas pie ražotāja, pēc individuālas skices. Mēbeļu veikali, arī internetā, piedāvā neskaitāmu funkciju, izmēru un stila mēbeles, kas ir pielāgojamas jebkuram mājoklim un vajadzībām. Pēdējos gados ļoti populāri ir kļuvis mēbeles izgatavot pēc individuāla pasūtījuma.

Mēbeles pēc pasūtījuma iespējams izveidot gan ar savu skici, gan izmantojot dizainera pakalpojumus. Mēbeļu ražošana un mēbeļu izgatavošana, ja tās tiek veidotas pēc individuāla pasūtījuma, nemaz neizmaksā dārgāk, kā jau gatavi mēbeļu komplekti, turklāt, jāņem vērā fakts, ka jau iepriekš izgatavotas mēbeles var nebūt piemērotas mājoklī esošo telpu platībai vai platībai.

MODERNAS VIRTUVES MĒBELES PĒC INDIVIDUĀLA PASŪTĪJUMA.
Iebūvējamās virtuves mēbeles ir viens no populārākajiem mēbeļu veidiem, kas tiek veidotas pēc individuāla pasūtījuma. Katra saimniece būs priecīga rosīties tieši tādā virtuvē, kādu viņa vēlas, nevis ir spiesta pielāgot sev. Virtuves iekārtu izgatavošana nebūt neprasa daudz laika vai resursu, jo tā ir plaši izplatīta prece, mainās tikai izmēri un izvietojums. Tās ir iespējams izveidot un uzstādīt jebkāda izmēra virtuvēs. Lai realizētu šādus pakalpojumus, tiek ņemtas vērā visas klienta intereses un nianses, jo tieši pielāgotā funkcionalitāte ir tā, kas liek izvēlēties individuāli būvētas mēbeles.

KOMPAKTAS, BET IETILPĪGAS TV IEKĀRTAS JŪSU VIESISTABAI!
Ne tikai iebūvējamās virtuves, bet arī viesistabas mēbeles ir plaša mēbeļu grupa, kas tiek radīta pēc speciāla pasūtījuma. TV iekārtas ir vispopulārākās. Tiem, kuriem šāds mēbeles veids nav pazīstams tā ir kompakta sekcija, kurā ir vieta visam nepieciešamajam un arī televizoram, kas mūsdienās ir atrodams katrā mājoklī. Laiks, kad sekcija aizņēma lielāko daļu telpas, ir pagājis un mūsdienāsir iespējams atrast risinājumu funkcionālu mēbeļu izveidei jebkura izmēra telpā. Šādas TV iekārtas ir iespējams izveidot pēc klienta vēlmēm, turklāt bīdāmās durvis, lai apslēptu to plauktu saturu, kas citiem nav jāredz, ir tik pat viegli realizējama vēlme.

IEBŪVĒJAMO SKAPJU SISTĒMAS UN GARDEROBES.
Katra sieviete noteikti sapņo par lielu iebūvējamu skapi savā guļamistabā vai pēc iespējas mazāk mēbelēm piekrautu dzīvojamo telpu, kas reizē būtu arī funkcionāla. Iebūvējamais skapis tam ir lielisks risinājums. Iebūvētie skapji ir atrodami ne tikai garderobēs un guļamistabās, bet arī koridoros un saimniecības telpās. Iebūvēto skapju bīdāmās durvis ir arī lielisks risinājums nelielas platības telpām, un, ja durvīs tiek ievietots spogulis, tad telpas plašums vizuāli kļūst lielāks.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *