DROŠAS KOKA ĀRDURVIS UN VIEGLI KOPJAMI PVC LOGI KATRAM INTERESENTAM

Mūsdienās, būvējot vai pārbūvējot mājokli, ar vien vairāk uzmanības tiek pievērsts tam, lai telpā ienāktu pēc iespējas vairāk dabiskā apgaismojuma un tiktu izmantoti dabiski, taču ilgtspējīgi un kvalitatīvi materiāli. Nemainīgi populāra klientu izvēle Latvijā, kad nepieciešama jaunu logu montāža, ir plastmasas jeb PVC logi.

Pavisam noteikti koka logi un durvis ir siltumizturīgi, ar lielisku skaņas izolāciju un visādi citādi piemēroti mūsdienu mājsaimniecības prasībām. Skaņas un siltuma izolāciju mājoklī ir iespējams nodrošināt arī izmantojot koku, kā galveno materiālu. PVC joprojām ir aktuāls logu konstrukcijas veids, jo ir viegli kopjams un izturīgs. Plastmasas logi dažāda veida profilos ir piemēroti kā privātmājām, tā ofisiem, uzzināt vairāk var tālāk.

DAŽĀDA TIPA UN STILA FURNITŪRAS IZVĒLE JŪSU KOKA DURVĪM.
Ja runa par jaunu ārdurvju ierīkošanu, tad dzelzs durvis privātmājām un dzīvokļiem pamazām nomaina koka ārdurvis. Ja apģērbu mode mēdz atgriezties, tad tas noteikti ir novērojams arī celtniecības un būvniecības nozarē, kā arī koka durvis ir populāras arī pie mums pieprasītā skandināvu stila māju veidošanā. Koka durvis var iegādāties dažādas – gan ar un bez stikla elementiem, dažāda veida furnitūru, pasūtīt pēc īpaša pieprasījuma vai iegādāties jau gatavas. Koka durvis ir pieprasītas ne tikai mājokļu aprīkošanā, bet ar vien biežāk tās izvēlas arī juridiski klienti saviem birojiem. Durvis tiek izgatavotas Baltkrievijā – nopērkamas jau gatavas un ir iespēja arī izpildīt speciālus pasūtījumus. Pieejamas arī dažāda tipa slēdzenes, kas durvis padarīs drošas un nebūs lieku satraukumu.

KĀ ATRAST PIEMĒROTĀKO DURVJUUN LOGU IZGATAVOTĀJU UN UZSTĀDĪTĀJU?
Durvju uzstādīšana, ja to veic viens uzņēmums, parasti ir pilna cikla pasūtījums, kas nozīmē to, ka darbus paveic ātri un bez liekām problēmām. Ja tiek pasūtītas īpaši izgatavotas durvis, tad šāds risinājums ir labākais, jo var būt nepieciešamība pēc īpašām zināšanām un specifiska uzstādīšanas veida. Pilna cikla montāžas darbus novērtē ne tikai pasūtītājs, bet arī darbu veicējs, jo nav vajadzības gaidīt uz citām brigādēm un viss darbs tiek paveikts bez liekām problēmām. Līdzīgi ir arī ar logu montāžu, jo viss darbs no A-Z tiek paveikts vienas brigādes ietvaros.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *