Moderns tipogrāfijas piedāvājums – uzlīmju, vizītkaršu druka un tās pieprasījums šodien

Šodien uzlīmju un vizītkaršu izgatavošana jau ir ļoti populārs drukas pakalpojums. Šo izstrādājumu izgatavošanas skaits sasniedz miljoniem eksemplāru, kā arī šeit iespējams minēt, ka šis jau ir kā viens no galvenajiem drukas veidiem, kuru lieto biznesā.

Tā joma, kurā var būt pielietotas uzlīmes un vizītkartes ir ļoti liela. Uzlīmes izvieto uz pārtiku, alkohola iepakojumu, aptiekas produktiem, parfimērijas, un dažādu citu izstrādājumu taras. Protams, arī tie uzņēmumi, kas neko neražo, bieži izvēlās sūtīt personalizētas uzlīmes, lai tādējādi padarīt dāvanas īpašas, piem., partneriem.

Uzzināt vairāk – https://budgetprint.lv/veikals/vizitkartes/

Kas tad jāzina tieši par uzlīmēm, pirms tās pasūtīt?

Pirms tiek pasūtītas, piemēram, personalizētas uzlīmes vai arī mēģināts uzzināt cenu, būtu jāizprot kādi tad drukas tipi ir un ar ko tie atšķiras savā starpā.
• Flexo druka jeb fleksogrāfija. Tāda veida metode ir laba, ja, pielietojot automātiskā tipa iepakojumu, vajadzīga liela gatavo uzlīmju aprite. Formu dažādība un košs attēls, reljefs, kā arī lakošana – dažādu tehnoloģiju lietošanas rezultātā varētu iegūt labas kvalitātes personalizētas uzlīmes.
• Ofseta druka. Šajā gadījumā uzlīmju druka izmanto papīru, kas ir pašlīmējošs. Gadījumā ja būs vajadzīgs iesaiņojums vai uzlīmes sienām, vajag pasūtīt uzlīmes, kuras būtu lielāka izmēra un taisītas pēc ofseta drukas.
• Digitālā druka. Šeit uzlīmju druka, cena – viss ir līdzsvarots un tas būs izdevīgi mazām tirāžām. Taču, kad tiek drukāts uz digitālās preses, uzlīmes saķere mazliet mazinās.
• Lielāka formāta uzlīmju druka šobrīd jau ir izplatīts veids. Šī veida metodes īpašas priekšrocības būs šķīdinātāju, kā arī izturīgu tintes pielietošana, gan arī bezšuvju robošana. Pastāv variants izgriezt uzlīmes bez to drukāšanas.
• Sietspiede ir īpaša metode, kas sniedz iespēju drukāt, pielietojot zelta un sudraba krāsas. Metalizētas uzlīmes izrotās visus suvenīrus. Tātad, lai pagatavotu lieliskas, pārdomātas uzlīmes, būtu nepieciešama plēve, kas pati līmējās.
Tagad zinot, kā tiek taisītas uzlīmes, jau var izvēlēties priekš sevis atbilstošāko variāciju un tad veikt savu pasūtījumu.

Kur varētu būt sūtītas personalizētas uzlīmes, vizītkartes?

Kad tiks sūtīta uzlīmju druka, cena šiem darbiem rodas no pasūtījuma daudzuma un formas, izmantotajiem materiāliem, izmantoto krāsu skaita. Taisot reklāmas personalizētas uzlīmes dizainu, tiek ievērots klientu uzņēmuma korporatīvais stils, reklāmas mērķi, mērķauditorija. Tāpēc, ja ir skatīts drukas veikals, labāk izlasīt visas iespējamās klientu atsauksmes par šo firmu un labi iepazīties ar mājas lapu. Jo tieši šeit varēs uzzināt vairāk par kopējo kompānijas tēlu un vēl izprast vai, piemēram, sadarbība būs realizēta. Labi, ja kompānija ir daudzus gadus tirgū, jo tad darbība jau būs uzlabojusies, kā arī attīstījusies. Tādā gadījumā var būt pārliecinātiem par to un uzticēt tiem darbu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *