Kā iepirkties mazlietotu apģērbu vai apavu tirdzniecības vietās?

Tie, kuri nezina, izdzirdot tādus vārdus, kā “lietotas drēbes”, iedomājas sev vietu ar kalnu vecu lietu, kur cenšas sev sameklēt kaut ko trūcīgie. Taču tie, kuru pirkumu iegādes vieta, kaut vai reizi ir bijuši lietoto apģērbu veikali, cenšas šo nestāstīt visiem, priekš tam, lai izvairītos no jebkādas konkurences, tā kā negrib, lai kāds zina, kur vai arī par kādu naudu tie nopirka šo zīmola šalli. Bez šaubām, ne jau visi lietoto apģērbu veikali jau ir bagāti ar īpašām pērlēm, ir tās vietas, kur lietoti apavi vai apģērbi jau ir ar bojājumiem vai cita veida izmantošanas pazīmēm.

Bet tie, kas māk atrast labu vietu, pārvēršas jau par pastāvīgiem pircējiem tāda tipa veikalos, tā kā tur bieži var uzdurties kāda slavena ražotāja mantai, piemēram, šallei no Hermes vai Louis Vuitton rokassomai. Pie tam šodien būs pieejami lietoti vai jauni sieviešu kardigani internetā, kas ir tas, kas padara meklēšanu vieglāku, kā arī ļauj viegli uziet ko īpaši neatkārtojamu.

Kā var atrast kaut ko labu lietotu apavu veikalā?

Pirms tiks skatīti lietoti apavi internetā vai arī vēlaties apmeklēt kādu tirdzniecības vietu, kur varētu uz vietas iegādāties lietotas drēbes, mēģiniet ņemt vērā sekojošas lietas:

1.Uztaisiet sev nepieciešamo preču sarakstu. Parasti lietoto apģērbu veikali var arī samulsināt ar savām mazām cenām un lielo piedāvājumu, Jūs varat aizmirst, kad īstenībā Jums bija nepieciešamas nevis vasaras sandales, bet lietus apavus. Tāpēc vislabāk veidot sarakstu ar tām lietām, ko tiešām vajag, jo tā Jūs nepalaidīsiet garām lielisku dūnu jaku vasarā un interesantu kleitu ziemā.
2.Šādos veikalos ir arī jauni vai pavisam mazlietoti apavi un apģērbi, pēc kuriem nav redzams, ka tie ir valkāti. Tādas lietas parasti maksā daudz vairāk nekā citas, bet tās ir zem tirgus vērtības. Bez tam mazlietoti apavi un apģērbi ļoti bieži tiek iegādāti bērniem, jo tad mammas sevišķi nesatraucas, ka bērni ir kaut ko sabojājuši. Protams, arī var priekš sevis atrast kaut ko noderīgu un arī gandrīz nelietotu.
3.Apskatiet vairākas vietas, līdz tiek atrasts tieši Jūsu lietotu apavu veikals, vai apģērbu. Jo šajā gadījumā būs iespēja sadraudzēties ar pārdevējiem, vienmēr zināt, kad atnāks jaunas preces, mēģinot tādā veidā iegūt sev dārgumus.
4.Veiciet eksperimentus. Pasūtīt neparastas preces brendu tirdzniecības vietās ir diezgan nepārdomāti, tā kā Jums var nepatikt vai ātri apnikt ekstravagantā lieta. Savukārt, mazlietoti apģērbi ir forša izdevība eksperimentēt ar savu stilu un atrast kaut ko neparastu par pieņemamu cenu, kā arī kvalitāte neliks vilties!
5.Noskaidrojiet, kurā brīdī lietotu apavu veikals taisa akcijas un atlaides, jo šādi var daudz izdevīgāk iegādāties, piem., zīmolu lietas.

Kur pieejami lietoti apģērbi Rīgā vai citā Latvijas pilsētā?

Tagad lietoto apģērbu veikali iedalās trīs daļās:

1.Vietas, kur tiek tirgoti lietoti apģērbi un apavi ar cenu par svaru. Šeit ir noteikta cena par konkrētu kg (bieži vairāku preču kategorijām būs sava cenu zīme, salīdzinoši zema). Tomēr šādi veikali sastopami arvien mazāk.
2.Lepni lietoto apģērbu veikali, kas tiek saukti par second hand – šeit pamatā ir lietoti apavi un apģērbi no Eiropas valstīm, šie apģērbi ir būs ar labu kvalitāti un ar vidējām cenām.
3.Noliktavas tipa apģērbu un lietotu apavu veikals vai arī saukts par autletu. Šajā gadījumā nebūs ļoti lētas preces, bet pamata atšķirība ir slavenu brendu jauni vai arī ļoti mazlietoti apģērbi vai mazlietoti apavi, kas ir tiešām labā stāvoklī.
Pirms tiek iegādāti lietoti apģērbi Rīgā jebkurā no veikalu veidiem, noskaidrojiet par citu pircēju atsauksmēm. Apskatiet interneta lapu, tādējādi Jūs sapratīsiet, vai, piemēram, dotā vieta Jums patiks.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *