DAŽĀDA VEIDA KONTAKTLĒCAS ONLINE VEIKALOS

Lai redzes problēmas nesagādātu problēmas katru dienu un sadzīvē, ir nepieciešams atrast sev piemērotu redzes korekcijas veidu. Loģiski, brilles un arī acu lāzeroperācija arī ir opcija, tiesa gan daudzi izvēlas par labu kontaktlēcām. Brilles, loģiski, ir dārgākas un tas ir ilgtermiņa ieguldījums, bet daudziem briļļu nēsāšana nešķiet parocīga un praktiska. Mūsdienās ir atrodams ļoti daudzveidīgs acu kontaktlēcu piedāvājums un arī lēcas izšķir gan pēc lietošanas ilguma, gan dažādām optometriskām īpatnībām. Lēcas iespējams pasūtīt online un arī, saprotams, optikas salonos visā pasaulē. Tā pat kā briļļu iegādei, arī lēcas iesakām pasūtīt tikai pēc acu ārsta vai optometrista konsultācijas.

Uzzināt vairāk – https://rezekneszinas.lv/lv/Komercinformacija/1/11850/Sausas-un-sarkanas-acis_-Ko-darit

KĀ SAMEKLĒT SEV ATBILSTOŠAS KONTAKTLĒCAS?

Mūsdienās ir iespējams iegādāties kontaktlēcas, kas paredzētas ļoti plaša spektra redzes problēmu koriģēšanai un tās var nopirkt ne tikai optikas preču veikalos, bet arī internetā. Kontaktlēcas var izvēlēties, balstoties uz vairākiem kritērijiem un populārākie no tiem ir cena, ražotājs un konkrēta redzes problēma, kurai ir nepieciešama korekcija ikdienā. Veikalos lēcas var atrast sakārtotas pēc vairākām pozīcijām, taču, visbiežāk tas būs valkāšanas un lietošanas ilgums un problēma, ko konkrētā lēca koriģētu. Lēcas iedalās pēc to valkāšanas perioda – dienas lēcas, lēcas divām nedēļām, mēnesim, trim mēnešiem un pusgadam. Arī tie, kas sirgst ar astigmātismu un tie, kuriem ir nepieciešamas multifokālas lēcas, jo redze nav gana laba gan skatoties tuvumā, gan tālumā, var atrast un iegādāties sev piemērotas kontaktlēcas. Tiem, kuri vēlas papildināt savu imidžu, iespēja iegādāties krāsainās kontaktlēcas un arī lēcas, ar dažādiem zīmējumiem.

KONTAKTLĒCAS PAR IZDEVĪGĀM CENĀM

Cena ir svarīgs faktors arī optikas precēm. Cenas visur ir apmēram vienādas, atšķirība varētu būt tikai pāris eiro konkrētai preču grupai. Piem., 1 dienas kontaktlēcu cena svārstās ap 25-30 eiro, un iepakojumā atrodas 30 lēcas, katrai dienai savas. Kontaktlēcas, ko iespējams izmantot 2 nedēļas pa dienu, maksā ap 20 eiro un komplektā ietilpst vairākas lēcas, kas nozīmē to, ka šāda tipa lēcas ir nedaudz izdevīgākas par lēcām viendienītēm. Kontaktlēcas, kas paredzētas atsevišķām redzes problēmām, ir iespējams lietot gan nepārtraukti visu diennakti, gan tikai pa dienu. Toriskās lēcas iesaka lietot pēc speciāla režīma. To cena ir ap 50 eiro un kalpo kā spēcīgs redzes korekcijas līdzeklis, tādēļ pirms to iegādes un lietošanas, nepieciešams konsultēties ar savu optometristu. Savukārt, tie, kuriem redzes korekcija ir akūti nepieciešama gan lai redzētu tuvumā, gan tālumā, lielisks risinājums būs multifokālās lēcas, ko var iegādāties par aptuveni 30 eur.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *