Kas tieši ir jāizdara, ja Jums ir salūzusi slēdzene mājas durvīm?

Jautājums, kā rīkoties, kad mājokļa durvju atvēršana nav realizējama, ir pirmais, kas tad rodas gadījumā ar salūzušu slēdzeni vai arī salauztu atslēgu. Tas jau varētu notikt jau ar jebkuru no mums, neatkarīgi no durvju veida, tie var būt vai nu metāla, vai koka. Bet, šofera ikdiena var tikt sabojāta, ja pēkšņi izrādīsies, ka auto durvis neatveras ne no iekšpuses, ne ārpuses. Šajā situācijā ir jāpaliek mierīgam un arī nedrīkst panikot. Eksistē ne viens vienīgs durvju serviss, kas tad var izlīdzēt tādā situācijā.

Slēdzene salūzt durvīs vai signalizācijas bojājums mašīnā, kas pie tā noved?

Biežāk, ja slēdzeņu atvēršana būtu neiespējama, turklāt tas ir brāķis, šajā gadījumā to būtu jāmaina. Tomēr pat visaugstākās kvalitātes durvju slēdzenes laika gaitā nolietojas un to lietošana kļūst sarežģīta. Produkti, kas ražoti no maiga tērauda vai, piemēram, alumīnija, saplīst visātrāk.
Savukārt jaunajās ēkās slēdzeņu mehānismi bieži tiek arī salauzti dabīgas ēkas nosēšanās ietekmē. Mājas iegrimšana ietekmē durvju ailes nobīdi un vēl tādējādi ietekmē slēdzeņu daļas. Uzkrātie putekļi un netīrumi, kas tad iekļūst slēdzenē, izraisot tās darbības traucējumus. To pašu varētu attiecināt arī uz tādiem momentiem, kad auto durvju atvēršana apgrūtināta. Dažos gadījumos jau ir nepieciešama tikai nenozīmīgas durvju slēdzenes detaļas iztīrīšana un maiņa. Gadās, ka nolietojuma pakāpe ir tik ļoti liela, kad to nevar atjaunot, bet būs vienkāršāk uzreiz nomainīt visu slēdzeni.
Durvju slēdzenes varētu būt saplīsušas tad, kad pret jebkāda veida durvīm izturas, pielietojot spēku, aizcērtot durvis. Viennozīmīgi šis arī jau var sekmēt šo gadījumu, ka tiešām Jums būs tiešām vajadzīgs pats durvju remonts.

Durvju serviss un tā zinātāji – nosacījumi, kā tad veikt savu izvēli

Pamata nosacījumi, kam vajadzētu atbilst kompānijai, kurš nodrošina ārdurvju apkopi, būs šādi:

  • Pilnīga vietne ar kvalitatīvu saturu tajā. Godājama kompānija rūpējas par iespaidu, ko tieši tas atstāj uz pašu klientu;
  • Iestādes dibināšanas gads. Jo vecāks ir uzņēmums, jo bez šaubām mazāka eksistē varbūtība saskrieties ar krāpniekiem;
  • Būtu jāpievērš vērība šeit, lai arī slēdzeņu servisa darbinieks, noņemot no durvīm slēdzeni, neaiziet prom, jo visbiežāk ir situācijas, kad beigās zvana un tad pieprasa pasakainu summu par jaunu slēdzeni un darbu;
  • Eksistē sasniedzama saziņas veidlapa, tālruņa numurs, ātras operatoru un dispečeru atbildes uz jautājumiem;
  • Izlasiet atsauksmes par uzņēmumu, kur var būt nodrošināts durvju remonts kā arī slēdzeņu atvēršana;
  • Esiet klāt, līdz ko notiek auto, durvju vai seifa atvēršana, vērojiet un esiet modri līdzi visām darbībām;
  • Nomainot slēdzenes, pievērsiet vērību viņu iepakojumam: slēdzeņu komplektam jābūt aizvērtam. Meistaram tas jāatver klienta priekšā, vai varbūt Jūs to darāt pats.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *