Kā atšķiras dažādas klases logi?

Būtu muļķīgi konstruēt un uzbūvēt ēku bez logiem, bez dabīga gaismas avota un ventilācijas. Protams, logi var kalpot kā dekoratīvs elements, bet to pamata funkcija ir ventilācijas un dienasgaismas nodrošināšana telpā. Ja pieminam dekoratīvu pielietojumu, tad vistiešāk to var novērot dažāda veida baznīcās, kur logi ir kalpojuši ne vien kā gaismas avots, bet arī to detalizētās vitrāžas veido krāsainas gaismas spēles, tādējādi piešķirot logam pavisam citu nozīmi. Protams, koka logu rāmji ir vissenākais logu rāmju veids, taču mūsdienās populāri ir citi materiāli, kas ir izturīgāki gan pret nolietojumu, gan dažādiem ārējiem spēkiem.

PLASTMASAS VAI KOKA LOGI?
Plastmasas, jeb PVC pakešu logi jau kādu laiku ir kļuvuši par vienu no pieprasītākajiem logu veidiem ēkas celtniecības gaitā. Sākotnēji PVC jeb pastmasas logi nomainīja koka loga rāmjus, taču, nu jau viss notiek otrādi – koka rāmji nomaina plastmasas. Plastmasas logu funkcijas ir mazliet plašākas kā koka logiem. Par piemēru kaut vai jāmin fakts, ka tie ir izturīgāki un hermētiskāki. Pēdējā laikā ar vien vairāk klientu izrāda interesi arī par alumīnija logu rāmjiem. Lai arī mūsdienās esošie materiāli un to apstrādes iespējas logus pdara mūžīgus, tomēr ārējās vides ietekme to kalpošanas laiku mēdz saīsināt, tieši tādēļ alumīnija logi kļūst populāri, jo visam piedevā, tie ir arī ugunsdroši. Gan formas, gan krāsas ziņā alumīnija logu sapludināšana ar fasādi nebūt nav sarežģīta. Svarīgi izvēlēties kvalitātīvu logu montāžas uzņēmumu, kas darbu veic bez jebkādām problēmām, jo precīza loga montāža ir ļoti būtiska. Kādēļ? Nepareizi montēti logi rada dažādas būtiskas problēmas telpai un ēkai kopumā, kā galveno piemēru minot nepareizu telpas ventilāciju, kas var novest (un visticamāk arī novedīs), pie pelējuma rašanās un citām problēmām, kas atsaucas uz ēkas kopējo stāvokli.

PIEMĒROTA APDARE UN PALODZES DZĪVOKĻA FASĀDEI.
Bez piemērota iekšējās un ārējās apdares pēc logu montāžas, nav iedomājama. Kosmētiskā apdare tiek veikta gan loga iekšējai, gan ārējai daļai un ietver palodžu uzstādīšanu. Abas palodzes parasti tiek veidotas gan ņemot vērā klienta vēlmes, gan piemērojot to, kas ir atbilstošāks ārējai fasādei.
ATBILSTOŠI VĀRTI UN ŽOGS JŪSU MĀJOKLIM.
Protams, jebkurai ēkai ir par maz ar skaistiem un izturīgiem logiem, jo ir nepieciešamas arī skaistas un izturīgas durvis un stabili metāla vārti vai garāžās durvis, kas pasargās īpašumu no nelūgtiem viesiem un visādi citādi nodrošinās visas nepieciešamās funkcijas. Visu ārējo fasādi ir iespējams izgatavt pēc vienota stila.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *