Mūslaiku skrituļslidas sievietēm – variācijas un izmantošana

Visbiežāk ar vārdu “skrituļslidas” parasti cilvēki domā tikai par botām uz riteņiem. Bet sportisti, kas izmanto skrituļslidas profesionāli, ļoti labi zina, kad ir diezgan daudz dažādu tās tipu. Un nebūs nozīmīgi, kas tieši interesē – skrituļslidas vīriešiem vai sievietēm, bet varbūt skrituļslidas bērniem, tās ir un arī vienmēr paliks ātrākais un izveicīgākais variants, kā pārvietoties pa ceļiem. Bet jau modeļa atlase būs atkarīga no braukšanas veida: vai, piemēram, ir vēlme vien izbraukt pa parku izklaides pēc, vai jau vairāk aizrauj triki un ātrums!

Ieskaties piedāvājumā – https://hokejapasaule.lv/lv_lv/inline/skritulslidas

Hokeja vai, piemēram, fitnesa, kādas tieši skrituļslidas jau ir piemērotākās tieši Jums?

Visiem laikam ir zināms, ka skrituļslidas iespējams sagrupēt vairākās galvenajās grupās. Piem., skrituļslidas vīriešiem un sievietēm un skrituļslidas bērniem. Šīs grupas jau visbiežāk būs sadalītas apakštipos, kas paredzētas dažādiem braukšanas stiliem: fitnesa, agresīvās, bez ceļa kā arī domātas ātrām sacensībām. Katrai grupai paredzētas sava veida skrituļslidas. Fitnesa skrituļslidas sievietēm, ir nedaudz līdzīgas skrituļslidām priekš skriešanas. Tās domātas braukšanai pa gludu ceļu kā arī ērtas lietošanā. Triku skrituļslidas ir diezgan sarežģītas pēc to konstrukcijas un ar tām var braukt gan parkā, tā arī pilsētā, kā arī ar tām var izturēt milzīgas slodzes. Cieti izturīgi zābaki kā arī neliela diametra riteņi ļauj sasniegt dažāda veida trikus. Ir arī tā sauktās bezceļa skrituļslidas, kas būs atsevišķs veids, kas tika radīts, lai var braukt pa gandrīz jebkāda tipa virsmu. Tas ir riteņu dēļ, kas ir izgatavoti nevis no poliuretāna, bet no gumijas un ir pilni ar gaisu. Kā redzams tās ir ļoti dažādas bet,, ir ļoti labi, kad ražotājs piedāvā slidas dažādiem mērķiem, kā piemēram, rollerblade skrituļslidas, kur tiek piedāvāti ļoti dažādi veidi.

Pamata noteikumi, kā sameklēt skrituļslidas

Tad, kad tiek apmeklēts jebkurš skrituļslidu veikals, kur tiek meklētas skrituļslidas, sākumā cītīgi apskatiet katru preces detaļu. Nekur nevar būt nekādas šķembas vai plaisas, vai kaut kas saliekts. Katrā ziņā uzvelciet skrituļslidas turpat veikalā, kārtīgi nostipriniet un mēģiniet kā jūtas Jūsu potīte. Gadījumā ja būs pirktas bērnu skrituļslidas, atveriet visus stiprinājumus un pārbaudiet vai iekšzolē nav nelīdzenumu. Pārdomātas skrituļslidas sievietēm, vīriešiem vai arī bērnu skrituļslidas ir rollerblade skrituļslidas, kuras ir sevi jau pierādījušas pasaules tirgos. Mēģiniet salīdzināt dārgās ar lētajām, ar ko tie atšķiras, tad izvēle būs pareiza. Pērkot skrituļslidas, neaizmirstiet par aprīkojumu – elkou aizsargiem, ķiveri un ceļgalu spilveniem. Tie varēs pasargāt Jūs no ievainojumiem kritiena gadījumā. Pie tam kvalificēts skrituļslidu veikals piedāvā ne vien visu iespējamo aprīkojumu, bet arī, piemēram, piedāvā labu konsultāciju.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *