Tortes un citi gardumi

Lielpilsētās arī agrāk bija tiešām populāri pasūtīt ēdienu, nemaz nerunājot par tāda veida pakalpojumu piemēram, kā izbraukuma banketi. Parasti visi biznesmeņi svētkus rīkoja pie sevis mājas teritorijā vai viesu mājās, savukārt galdu klāšana izbraukumā un uzkodas banketam tiek pasūtītas pie pārbaudītiem cilvēkiem. Turklāt torte npo vietējā veikala nekad nebija populāra, tāpēc jau sen turīgi cilvēki deva priekšroku tādai lietai kā tortes pēc pasūtījuma. Pateicoties tam, ka viss aug un pilnveidojas, parādījās vairākas konditorejas Rīgā un citur Latvijā, kas nodrošina ne vienīgi iespēju pasūtīt torti, bet arī būs piedāvātā galdu klāšana izbraukumā. Turklāt galdu klāšana cenas ziņā vairs nemaz nav tik dārgs pasākums. Kā arī sameklējot sev konditoreju, Jums vairs nemaz nav jādomā, kur pasūtīt garšīgu kliņģeri.

Konditorejas Rīgā piedāvā garšīgas tortes uz pasūtījumu, kā pasūtīt labāko?

Pirms tam, kā pasūtīt torti būtu jāatceras uz kādu pasākumu tā ir paredzēta, jo, nenoliedzami, konditoreja priekš Jums varēs sataisīt jebko. Taču jāsaprot, kad uz dzimšanas dienu nebūs nepieciešama torte kāzām un otrādi. Šodien tortes pēc pasūtījuma pastāv diezgan daudzveidīgas. Tās ir sākot no ļoti ekonomiskiem variantiem un beidzot par ar visdārgākajām versijām. Interesants rīcības variants ir opcija pasūtīt torti, kas izgatavota no mazām kūciņām, tad nav jāgriež torte, kā arī tas var būt izdevīgāk nekā, piemēram, pasūtīt vienu lielu. Mēs jau visi zinam, ka konditorejas izstrādājumi varētu būt ar ļoti dažādiem pildījumiem. Parasts pildījums ir visbiežākā izvēle, kad tiek izvēlētas tortes pēc pasūtījuma Rīgā. Šeit parasti biskvīts ir mīkstināts ar saldūdeni un tiek likta klāt ogu vai augļu kārta. Šis rīcības variants jau ir izdevīgākais. Taču kas to lai zin, varbūt izvēlēties ko interesantu un pasūtīt torti, pieņemsim, no burkāniem vai varbūt siera kūku? Un protams atceraties par noformējumu, bez šaubām tas arī ietekmē cenu, ko Jums piestādīs konditoreja.

Galdu klāšana cenas ziņā būs izdevīgāka restorānā vai arī konditorejā?

Tagad banketi parasti ir diezgan ierasta lieta. Turklāt daudzas konditorejas Rīgā vai arī citviet Latvijas teritorijā var piedāvāt uzkodas banketam un pat tādu lietu, kā galdu klāšana izbraukumā. Bet pircējiem, brīdī, kad būs izrunāta pati banketu ēdienkarte, jāpiedomā tieši pie atsevišķiem momentiem. Pati banketu ēdienkarte un produktu uzskaite tiek realizēta sekojoši. Uzkodas banketam, kas ir aukstas un, kur iekļaujas dārzeņi, sieri, dažādi kanape, izskaita apmēram līdz 400 gramiem uz viesi. Savukārt karstās uzkodas varētu būt līdz 100 gramiem uz cilvēku, taču dažādie salāti ir līdz 250 gramiem uz cilvēku. Pamatēdiens, kas tiek apvienots kopā ar piedevām, ir pati gaļa, kur gaļa ir līdz 250 g, bet piedevas – 150 g,.. Augļi vienam viesim tiek paredzētas tikai līdz 200 gramiem, bet konditorejas izstrādājumi – līdz 200 gramiem. Tādējādi sanāk līdz 1500 g uz cilvēku. Kad tiek rēķināta galdu klāšana cenas ziņā, skaitīts tiek klāt gan produktu daudzums, gan tiek skaitīta galda klāšana.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *