SUP dēļu noma izbraucieniem pa purvu

Supošana – tiešām ļoti jauns, bet taja pat brīdī jau diezgan ierasts termins vienā. Kas tad tas īsti ir, pie tam kam tad būs vajadzīgi sup dēļi? Braukšana ar sup dēļiem no tulkojuma nozīmē stāvēšanu uz dēļa vienlaicīgi ar airēšanu. Nav iespējas noteikt precīzu periodu, kad uzsāka savu dzīvi, ka sup dēļi, tā arī paši sup izbraucieni, bet bez šaubām zināms tas fakts, kad supošana bija parādījusies Havajāsun jau diezgan sen. Vispirms sup dēļi tika izmantoti kā vienkāršs pārvietošanās līdzeklis starp salām. Faktiski tas bija vienkārš plosts, taču kas negrima ūdenī, bet virziens tika noteikts ar aira palīdzību. Tagad aktīvā atpūta jau ierasti ietver sevī ne vien tāda veida lietu, kā piemēram, velosipēdu noma, taču parādās arī sup noma.

Sup izbraucieni un kāds aprīkojums būtu vajadzīgs?

Sup dēļi no sērfošanas dēļiem atšķiras ar to, ka ir daudz garāki un arī platāki, bet, ja pieminēta tiek profesionāla supošana, tad šinī gadījumā sup dēļi ir tādi paši kā serf bordi. Mūsdienās jau eksistē liels skaits savādāku dēļu tipu. Universālie dēļi būs piemēroti vienkārši atpūtai uz ūdens, dēļi tūrismam, ir labs variants nesteidzīgām pastaigām pa ūdeni, reisu dēļi, kas ir ātri un tiek pielietoti sacenšoties. Nav noliedzams, ka, nemaz nevar aizmirst par sērfošanas dēļiem, savukārt pabeidz iedalījumu piepūšamie un cietie dēļi. Kad tiek rīkoti sup izbraucieni, visbiežāk ir izvēlēti piepūšamie sup dēļi. Tos var ņemt līdzi jebkur, pie tam vairākas lidostas iekļāva dēļus sporta inventāra sarakstā. Standartā piepūšamie sup dēļi pārdošanā ir komplektā ar pumpi, airi, somu transportēsanai un arī drošības pavadu. Protams, piepūšamie sup dēļi ir arī ļoti cieti, bet sērfotāji izvēlās labāk cietos dēļus.

Sup izbraucieni kā arī cita tipa aktīvā atpūta uz ūdens

Kļūst vienmuļas pastaigas mežā un fitnesa nodarbības zālē? Tik tiešām aktīvā atpūta uz ūdens jau ir tieši tas, kas vajadzīgs! Tagad atpūtas variantus pie dabas pilnveido, un tiek piedāvāts īrēt mājiņas, kur var tikt pavadīta atpūta ar ģimeni vai draugiem. Standartā viesu māju saimnieki sāk piedāvāt arī papildus pakalpojumus, piem., sup noma, katamarānu noma un laivu noma, kad blakus ir ūdens. Tie kam tīk ekskluzīvāka atpūta var izbaudīt tādu lietu, piemēram, kā buru jahtas noma. Kā arī bieži vien viesu namu pakalpojumu klāstā ietilpst arī velosipēdu noma. Turklāt sup izbraucieni ir mūsdienu modernākā lieta, un gandīz katrs ceturtais izvēlās šo atpūtu. Bet supošana pāraug jau par hobiju, šajā gadījumā izdevīgāk ir, kad sup dēļi ir personīgie nevis sup noma.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *