Supošana – iespēja, kā būt vienotam ar dabu!

Jauninājums supošana jeb kā citur to dēvē sup sērfošana jau ir tikai slīdēšana pa ūdens virsmu ar dēli un airi. Tik tiešām katrs varētu iemācīties šo procesu neatkarīgi no Jūsu vecuma vai sagatavošanās līmeņa. Galvenais, kas vajadzīgs, ir sup dēļi un airis. Tiem, kam nemaz nav vispār iemaņu, sup izbraucieni var būt esot uz ceļiem. Tādējādi var iemācīties turēt līdzsvaru un tad pamazām mēģināt celties kājās. Bez tam būs iepriekš nejustas izjūtas, tajā brīdī, kad supošana tiek realizēta stāvot kājās! Kā arī sup izbraucieni tiešām ir neatkārtojams sports, tā kā supot var kā dīķī, upē, ezerā vai jūra un okeānā. Svarīgākais, lai laiks ārā būtu piemērots.

Uzzini vēl – http://www.bullulaivas.lv/izbraucieni-pa-upem-ezeriem-un-purviem/

Supošana un vēl nepieciešamais inventārs

Sup dēļi atšķiras no sērfošanas dēļiem ar to, ka ir daudz garāki un arī platāki, taču, kad pieminēta tiek profesionāla supošana, tad šinī gadījumā sup dēļi ir identiski sērfošanas. Mūsdienās jau eksistē daudz savādāku dēļu veidu. Universālie sup dēļi ir noderīgi atpūtai uz ūdens, dēļi tūrismam, ir labs variants nesteidzīgām pastaigām pa ūdeni, sacensību sup dēļi, kas ir ātri un tiek pielietoti sacenšoties. Protams, nevar nepieminēt sērfošanas dēļus un beidzamais iedalījums ir cietie sup deļi un piepūšamie. Kad tiks plānoti sup izbraucieni, parasti ir izvēlēti tieši piepūšamie sup dēļi. Tos var ņemt līdzi jebkur, pie tam vairākas lidostas iekļāva dēļus sporta inventāra sarakstā. Visbiežāk piepūšamie sup dēļi pārdošanā ir komplektā ar airi, pumpi, remonta komplektu, drošības pavadu un transportēšanas somu. Nav noliedzams, ka, piepūšamie sup dēļi pastāv arī ļoti cieti, bet paši sērfotāji izvēlās labāk cietos dēļus.

Sup īre vai labāk būtu nopirkt, kas būs izdevīgākais rīcības variants?

Atpūta ar draugiem vai atpūta ar ģimeni vienmēr būs jauka, taču ar draugiem tā visbiežak ir tieši aktīvā atpūta. Kad ir apnikusi pieejamā velosipēdu noma Rīgā, kā lieliska alternatīva ir buru jahtas noma, kura būs neaizmirstama. Savukārt, kad esat nolēmuši, ka būs atpūta ar ģimeni, rekomendējams doties pie dabas un ideāli, ja pie ūdens. Bieži vien atpūta ar ģimeni asociējas kopā būšanu ar bērniem, šajā gadījumā superīga iespēja būs laivu noma un katamarānu noma, ja viesu nama īpašnieks piedāvā šādu servisu. Bet šobrīd pastāv pavisam jauns modes trends, turklāt nemaz nav svarīgi, vai ir Jums plānota atpūta ar draugiem vai ģimeni, tā jaunā aktīvā atpūta ir interesantie sup izbraucieni. Labakais, ka Jums pat nevajag personīgo dēli, šobrīd daudz kur ir atrodama sup noma. Bez šaubām, kad supošana paliek par Jūsu ikdienas sastāvdaļu, lētāk tomēr ir nevis sup īre, bet labāk nopirkt sev savu dēli.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *