Kādi eksistē mājas durvju izlases kritēriji?

Drošības sekmēšana kā arī strādājoša siltuma noturēšana ir divas pamata prasības ārdurvīm. Viennozīmīgi tas, ka ārdurvis privātmājām vai dzīvokļiem ir tik ļoti milzīgā dažādībā, vēl tikai apgrūtina izvēli. Protams, pastāv kā dzelzs durvis, plastikāta kā arī durvis no koka. Tad mūsdienās parasti izmantojamās tad ir tieši metāla ārdurvis, jo, piem., koka durvis nemaz nav izturīgas pret uguns draudiem un nemaz nav tik izturīgas un drošas, kā dzelzs durvis. Metāla durvis mājai vai arī dzīvoklim atšķiras ne tikai pēc to izgatavošanas materiāla, taču arī pēc to izolācijas slāņa, pārseguma, slēdzenēm, stila, un individuālā dizaina piemeklēšana padarīs ikvienas mājokļa durvis tik tiešām neatkārtojamas. Kaut gan svarīgākais protams ir pašu durvju izturība.

Uzzināt vairāk – https://www.m-lux.lv/metala-durvis-privatmajam

Metāla durvis dzīvoklim vai mājai, vai tiešām ir atšķirība?

Ja pat Jūs vēlaties atrast ārdurvis privātmājām vai tikai dzīvoklim, ir atšķirība. Labas kvalitātes ārdurvis privātmājām no metāla parasti ietver sevī šādus nosacījumus – tās vienmēr ir izturīgas pret ielaušanos. Lai tas īstenotos metāla durvis un konstrukcija ir konkrēti noteiktajā biezuma slānī, protams, arī ir jābūt kvalitatīvām slēdzenēm. Pašām durvīm jābūt izturīgām pret klimata izmaiņām – tās nemaz nedrīkst rūsēt, tad, kad tiek mitrums, nebālē saulē uc. Pie tam labas kvalitātes metāla durvis mājai aiztur siltumu, kā arī veicina skaņas izolāciju. Bet ārdurvis dzīvoklim vajadzētu atbilst šiem kritērijiem: laba skaņas absorbācija, vajadzētu būt labai pretestībai, ka pat tās nevar atvērt uzbrucējs, pie tam labas metāla durvis ir hermētiskas pret aukstumu un smakām un izturīgas. Kvalitatīvas metāla durvis dzīvoklim klusi veras vaļā un aizveras, pie tam tām ir ieturēts mūsdienīgs vizuālais izskats. Skan kā vienkāršas lietas, bet tiešām būtiskas.

Dzelzs durvis, kas pārdodas uzticamā un jau zināmā veikalā

Dzīvokļa nosargāšanu iespējams uzticēt tikai tāda tipa sargam, kā labas metāla durvis miteklim. Un vienlaicīgi nedrīkst uzticēties nepārbaudītiem izgatavotājiem un veikaliem, tā kā tādā veidā Jūsu mājvieta paliek nedroša, bet neliela ekonomija jau var izpausties ar nepatīkamām sekām. Līdz ar to meklējot kvalitatīvas metāla ārdurvis, sakumā uzzināt kaut ko par ražotāju, kāda tad ir tā reputācija tirgū. Protams, arī uzziniet kaut ko par veikalu, kur vēlaties pirkt durvis, jo var būt iemaksājot maksājuma daļu, Jūs gaidīsiet savas metāla durvis gadu. Patlaban ārdurvis dzīvoklim vai arī mājai varētu pasūtīt pat internetā, pie tam, savācot ziņas par ražotāju kā arī pašu veikalu, tādā veidā Jūs varēsiet būt pārliecināti par savu pasūtījumu, kurš veikts sēžot mājās kā arī netērējot laiku, skraidot par durvju saloniem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *