Kontaktlēcas – kā izvēlēties atbilstošākās?

Kontaktlēcas ir redzi labojoša ierīce, kas tiek lietota, ievietojot lēcu precīzi uz acs radzenes. Parasti kontaktlēcas ir lietotas redzes traucējumu ārstēšanai, situācijā kad klientam ir tuvredzība, slikta redze tuvumā, astigmātisms. Nav noslēpums, ka mūsdienās kontaktlēcas lieto arī kā rota vai modes rīks, tā kā ar to palīdzību var izmainīt krāsu acīm vai acu zīles formu. Ir gadījumi, ka lēcas paredzētas terapijai vai slīmības profilaksei, lai pasargāt aci vai arī izbēgt no kaites palielinānāšanās. Lēcu princips ir tāds pats kā briļļu lēcām. Lēcas lauž gaismu un virza to uz acs tīkleni, kas padara skaidrāku acu redzi.

Kontaktlēcas un dažādā izmantošana

Mūsdienās ir izveidotas neskaitāmas variācijas un lēcu formu, un tos ir iespējams apvienot pēc konkrētām iezīmēm un īpašībām. Viena ir pats materiāls no kā izgatavota lēca, tādējādi lēcas ir mīkstās vai cietas. Tā ir viena no galvenajām lietām, kas sekmē kontaktlēcas cenas. Vēl viena īpašība ir laiks, cik ilgi var nēsāt lēcas, pirms tiek pirkts vēl viens lēcu pāris. Pētot kontaktlēcas tiešsaistē, var redzēt, ka tiek piedāvā kā vienreizlietojamas lēcas, tad arī kontaktlēcas mēnesim un tādas, ko var izmantot līdz pat 12 menēšiem. Būtiski, ka mūsdienās kontaktlēcas var izdalīt arī pēc to nēsāšanas ilguma. Ir lēcas acīm, kuras ir nepieciešams izņemt pa nakti, bet ir arī tādas ar ko var dzīvoties nedēļas laikā, neņemot kontaktlēcas no acīm. Turklāt tehnoloģijas ir tik progresējušas, ka ir izlaistas klajā un jau ir iespējams nopirkt tādas lēcas internetā un aptiekās kā nepārtrauktas nēsāšanas lēcas, kur lielākais valkāšanas laiks ir mēnesis bez novilkšanas. Protams šīs īpašības ievērojami ietekmē arī kontaklēcas cenas.

Kontaktlēcas internetā

Mūsdienās interneta pasaule ir pazīstama un iepirkšanos jebkurā no interneta veikaliem drīkst pielīdzināt iepirkšanās ierastajā vietā. Tas pats attiecas arī uz kontaktlēcas interneta veikalu. Uzticami un pārbaudīti majas lapas pazīst savu preci, mūsu situācijā lēcas, ko tie pārdod, līdz ar to lietotajam var bez šaubām griezties ar jautājumiem, ja kaut kas nav skaidrs. Piemēram, ja Jūs neesat pārliecināti kuras kontaktlēcas Jums nepieciešams, taču Jums ir izraksts, konsuktantam jāprot Jums sniegt atbilstoša konsultācija. Situācijā, kad Jūs zinat, kādas kontaktlēcas interneta veikalā ir vajadzīgas, šajā gadījumā droši lietojiet lēcu katalogu, lai varētu pētīt kontaktlēcu cenas un izvēli. Un standartā tiek sniegta opcija sadalīt lēcas acīm pēc kritērijiem un uzstādīt filtrēšanu.

Lēcu interneta veikals

Jums jau ir izrakstītas konkrētas lēcas, tas nozīmē, ka ir saprotams, kas ir nepieciešams. Kad Jūs vēlaties pasūtīt kontaktlēcas interneta veikalā, tad tiek saglabāts laiks, kura ir par maz pašreizējā dzīves ritmā. Tagad katra neaizņemtā stunda ir uzskaitīta, un pasūtījuma pabeigšana online iepirkšanās vietnē aizņem vienīgi dažas minūtes. Priekšrocību pārsvars jau ir acīmredzami. Gadījumā ja salonā un interneta veikalā Jūs vienmēr pērkat vienu produktu, šajā gadījumā nav jātērē laiks ceļam uz briļļu veikalu, kur nopirkt kontaktlēcas. Pie tam optikas salonā kontaktlēcas cenas būs ievērojami augstākas. Atliek vien atrast labāko vietu, lai iegādāties kontaktlēcas internetā. Te ieteicams pievērsties uz pieredzi, vietnes pastāvēšanas laiku un piedāvāto sortimentu, jo tagad tirgū ir dalībnieki, kuri ilgus gadus pārdod dažādas lēcas interneta veikalā un viņiem patiesi ir svarīga reputācija.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *