DAUDZPUSĪGI LOĢISTIKAS PAKALPOJUMI UZŅĒMĒJIEM

Jau gadu simtiem ilgi, dažāda veida kravu pārvadāšana ir bijusi akuāla teju visiem tirgotājiem, kā arī tā ir neatņemama importa un eksporta nozares atbalsta sastāvdaļa. Visas lietas, kas atrodamas veikalu plauktos, tajā skaitā arī vietējās, ir dažādu loģistikas procesu rezultāts. Loģistikas pakalpojumi sevī ietver katru soli no mantas radīšanas, līdz nonākšanai līdz patērētājam. Lielākos uzņēmumos šo darbu veic atsevišķas  loģistikas kompānijas, savukārt, mazāka izmēra uzņēmumi un ražotnes, labprāt izmanto loģistikas firmu konsultācijas. Kravas taksometrs, konteineru pārvadājumi, vietējie un starptautiskie kravu pārvadājumi ir tikai neliela daļa no visa loģistikas servisu piedāvājuma. Kravu iespējams piegādāt arī izmantojot gaisa un jūras ceļus.

Uzzini vairāk – https://www.ursus.lv/kravu-parvadajumi/autotransporta-kravu-parvadajumi.html

KĀ IESPĒJAMS PĀRVADĀT SPECIFISKU KRAVU?

Katrs klients un tā vajadzības tiek vērtētas atsevišķi, lai ir iespējams nodrošināt piemērotāko un drošāko pārvadājumu veidu, balstoties gan uz galamērķi, gan kravas specifiku. Loģistikas pakalpojumi sevī ietver arī kravu apdrošināšanu un muitas brokeru servisu. Visi pakalpojumi tiek piemēroti, balstoties uz kravas specifiku, kas sevī ietver arī negabarīta kravas transportēšanu. Krava var tikt transportēta ar avio, auto, dzleceļu, arī ar velosipēdu, ja ir tāda nepieciešamība – viss process, neatkarīgi no pārvadāšanas veida, tiek uzraudzīts no A-Z, līdz ar to nodrošina apmierinātus klientus un sadarbību nākotnē.

KĀ TIEK PĀRVADĀTAS KRAVAS VISĀ PASAULĒ?

Kā īsti atšķiras kravu pārvadāšanas veidi? Katra krava var tikt pārvadāta dažādos veidos, īpaši piemērotos un drošos. Auto kravu pārvadājumi ir izplatītākais kravu pārvadājumu veids ne tikai Eiropā, bet arī citur pasaulē. Ar auto var transportēt praktiski jebkāda tipa kravas. Pārvadāšanai ir iespējams lietot atšķirīga veida transportu un to adaptēt kravas veidam. Lieli kravas auto nav vienīgie auto transporta varianti, kas tiek izmantoti pārvadāšanai, jo kravas var pārvadāt arī uz atklātām platformām, negabarīta kravas platformām, refrižeratora piekabēm, tenta puspiekabēm un tā šo sarakstu varētu turpināt vēl ilgi. Ja vajadzīgs pārvadāt īpaši dārgu un sensitīvu kravas formu, tad vislabākais risinājums būs avio kravu pārvadājumi, jo tie tiek uzskatīti par ātrāko un drošāko formu kravu pārvadāšanai. Daudziem būs pārsteigums, ka avio kravas tiek pārvadātas, izmantojot arī pasažieru lidmašīnas, jo jebkura lidmašīna ir piemērota šādai funkcijai. Protams, nevar aizmirst arī par dzelzceļu, kas ir otrs senākais kravas pārvadāšanas veids aiz jūras pārvadājumiem. Pārvadāšanai tiek izmantoti segtie vagoni, pusvagoni, platformas, cisternas un hopervagoni. Protams, nedrīkst aizmirst arī jūras ceļus, kas ir pats senākais kravu pārvadāšanas veids, kas tiek izmantots jau gadu simtiem. ASV, Singapūra un Filipīnas ir tikai neliela daļa no ostām, uz kurām tiek nodrošināti kravu pārvadājumi ar kravas kuģiem. Transportēšana pa jūras ceļiem arī ir vislabākais risinājums nestandarta kravām.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *