INTERESANTS RISINĀJUMS TELPAS DEKORĒŠANAI

Ņemot vērā to, ka sienas aizņem lielāko daļu no telpas, tās ir kā lielisks palīgs telpu iekārtošanai. Ar neskaitāmām detaļām un aksesuāriem ir iespējams telpu vizuāli palielināt vai arī samazināt, piešķirot nepieciešamos akcentus.

Bieži vien, vēlamo efektu ir iespējams panākt ar vairāku kanvu izvietošanu uz sienas. Tas ir audekla gabals, kas tiek uzvilkts uz koka rāmja un, pēc tam, uz tā var gleznot, zīmēt vai pat apdrukāt. Bieži vien klienti izvēlas kanvas apdrukāt ar kādu sev aktuālu, mīļu un svarīgu foto, ko ir iespējams izveidot arī kā kanvu kolāžu. Kolāžas izmēra kanvas ir vajadzīgs izvietot ar nelielu 3-5 cm atstatumu vienu no otras.

Uzzini vairāk – https://canvasway.com/lv/

KANVAS IZGATAVOŠANA.
Kanvas apdruka un arī izgatavošana neaprobežojas vien ar attēla izprintēšanu uz audekla gabala. Katra kanva pēc apdrukas tiek apstrādāta ar īpašu laku, kas padara to vieglāk kopjamu un arī aizsargā no UV staru iedarbības, kas varētu likt attēlam izbalēt. Šī iemesla dēļ, kanvu būs iespējams novietot pat pie visgaišākās sienas, nebaidoties par to, ka tā varētu izbalēt. Lai uzdrukātais attēls uz kanvas būtu kvalitatīvs, ir nepieciešams izmantot piemērota izmēra attēlus un arī to formātus. Ja attēla kvalitāte būs zema, tad apdruka būs graudaina vai izplūdusi, pikseļaina un visādi citādi nekvalitatīva. Minimālais attēla augšupielādes izmērs ir 2 megabaiti un maksimālais 50 MB. Ja jāizvēlas attēla formāti, tad vislabākie ir .jpg vai .png. Ja gribat izgatavot kanvu ar cita izmēra attēlu vai arī attēla formātu, nepieciešams sazināties ar pakalpojuma sniedzēju, lai vienotos par iespējām. Kanvas parasti tiek apdrukātas vienu līdz divu darba dienu laikā.

KĀ UZZINĀT KANVAS CENU?
Kanvas gala cenu atspoguļo dažādas pozīcijas. Viens no kritērijiem ir tas, vai nepieciešams izgatavot vienu kanvu vai kanvu kolāžu vienā vai arī dažādos izmēros. Arī kanvas izmērs ir svarīgs gala izmaksu aprēķināšanā. Ir iespējams izgatavot gan nelielus darbus, sākot ar 20×30 centimetru izmēru, gan lielizmēra drukas kanvas, līdz pat 120×180 cm. Elektroniski, veidojot pasūtījumu, ir iespējams aplūkot to, kā kanva izskatīsies un arī kādus efektus tai ir iespējams piemērot un piemeklēt.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *