KUR NOMĀT MĒBELES PASĀKUMIEM?

Kāzas, koncerti, labdarības pasākumi vai korporatīvi – lai vai kāds pasākums jums ir jāorganizē, bez krēsliem un galdiem tajā būs grūti iztikt. Kā rīkoties, ja esat atradis ideālas telpas, taču tajās nav mēbeļu?

Te gudrākasi atrisinājums ir mēbeļu noma, kas nodrošinās nepieciešamās mēbeles prasītajā daudzumā, turklāt labi, ja pieejams viss nepieciešamais – ne tikai galdu noma un krēslu noma, bet arī garderobes noma. Dizainakresli.lv iznomāšanai piedāvā skaistus un izturīgus krēslus un galdus, lai jūsu pasākums apmeklētājiem paliktu atmiņā ar ko citu nevis ar neērtu sēdēšanu.

Ja jums nepieciešams nomāt bāra krēslus vai galdus, dizainakresli.lv piedāvā vairākus jaukus variantus. Ja paredzēts liels notikums ar sēdēšanu pie klātiem galdiem, tad vislabākā izvēle būs galda modelis “Arthur”, jo tas ir liels un izturīgs, taču tas nenozīmē, ka šis galds būtu smags un grūti pārvietojams. Ja plānojat neformālu pasākumu vai korporatīvo ballīti, kur vairāk iederētos tādi kā stāvgaldiņi, jums noteikti iepatiksies modelis “Moriss”, kas pieejams gan tumšā, gan baltā toņkārtā.

Ja galdi vairāk asociējas ar mielastu, tad krēslu noma ir aktuāla arī gadījumā, ja ēšanas vietā paredzēta akadēmiskāka nodarbe, proti, konference. Un te nu patiesi būtu jāpadomā par konferences apmeklētāju ērtībām – ja vēlaties, lai dalībnieki te paliek līdz beigām, nodrošiniet viņiem krēslus, kuros ir patīkami sēdēt!

Mājaslapā dizainakresli.lv iznomāšanā ir vairāk kā piecu veidu krēsli, kas ietver sevī gan tādus krēslus, kas būs gaumes un stila etaloni jūsu pasākumā, gan tādus, kuri lieliski pildīs savu funkciju un izskatīsies gaumīgi askētiski. Neatkarīgi no tā, kuri krēsli jūs interesē, tie visi ir ļoti ērti sakomplektējami un pārvietojami, tāpēc jums tikai atliek pieņemt lēmumu.

Vai krēslu nomai pietiks krēslu, ja jums paredzēts liels pasākums? Viss, protams, ir atkarīgs no prasībām, tomēr Flow kolekcijas krēsli ir pieejami pat 250 ekesemplāros, tāpēc viss ir iespējams!

Kad galdi un krēsli izvēlēti, vajadzētu apsvērt arī garderobes nomas nepieciešamību. Iespējams, ka pietiks tikai ar garderobes statīva nomu, bet par to labāk konsultēties ar pieredzējušiem profesioāļiem nomas jautājumos. Ja ārā gaidāmi  jebkāda veida nokrišņi vai liels aukstums, tad pasākuma organizētājiem vajadzētu nodrošināt vietu, kur atstāt mēteļus un lietussargus. Ja laiks tiek solīts pasakains, tik un tā pasākuma norises vietā vajadzētu būt stūrītim, kur atstāt somas, maisiņus un tamlīdzigas lietas, ko cilvēki mēdz atnest līdzi uz pasākumu un ko nebūs pārāk glīti pakārt uz  krēsla atzveltnes. Domājot par šīm niansēm, atkārtojiet mūžu seno likumu – ja viss būs kārtībā, daudzi, visticamākais nepamanīs, kādi krēsli vai galdi pasākumā bija, taču, ja kaut kas nebūs labi – to pamanīs visi.

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *