MODUĻU GARĀŽU VEIDI SAIMNIECĪBĀM

Saimniecību labiekārtošanai, ar vien biežāk diez izmantotas dažādas metāla konstrukcijas un metāla būves. Vārti un to būvniecība, garāžas un agāri ir tikai neliela metālizstrādājumu grupa, kas ar vien biežāk tiek izmantoti mājsaimniecībās.

Labas kvalitātes vārtus savā īpašumā vēlas uzstādīt ikviens, kurš vēlas norobežot sava īpašuma platību un pasargāt to no svešiem skatieniem. Ar metāla garāžām, dažkārt, var nepietikt, tādēļ metāla angāri var būt labs risinājums visu vajadzību īstenošanai. Lai visu īpašuma apkārtni padarītu funkcionālāku, metāla konstrukcijas vislabāk izskatīsies uz bruģēta pamata.

UNIVERSĀLI BRUĢĒŠANAS VARIANTI SĒTĀM UN ZEMES GABALIEM.
Optimālākais risinājums apkārtnes sakopšanā ir bruģa ieklāšana un betonēšana. Bruģis ir materiāls, kas kalpos ilgi un ļoti viegli kopjams, tas nebojājas un to var arī nomontēt un pārvietot.

Varam atrast dažāda tipa saliekamo garāžu piedāvājumus. Viens no populārākajiem rādītājiem, kā tiek iedalītas garāžas, ir to jumta veids – divslīpu, horizontāi vai vertikāli slīps. Ir pieejamas arī garāžas traktoriem, kas ir lielākas un piemērotas lielāka izmēra transportam. Nereti klienti dod priekšroku arī moduļu garāžām. Garāžas vārti ir konstruējami dažādos veidos, atkarībā no iespējām un klienta vēlmēm. Ņemot vērā to, ka garāžas seguma veids var būt gan metāla, gan akrila, tas spēlē lielu lomu cenas noteikšanā. Dārgākais seguma veida ir akrila garāžām. Būvējot un piemeklējot garāžu, vienmēr vērā tiek ņemtas klienta vajadzības.

METĀLA ANGĀRI VISA VEIDA VAJADZĪBĀM.
Daudziem par pārsteigumu, ir pieejamas ne tikai saliekamās garāžas, bet arī saliekamie angāri. Angāru izmēri ir dažādi un attiecīgi arī to cena. Vidējā cena, kas var būt arī zemāka, ir, aptuveni, 50 eiro par kvadrātmetru. Garāžām un angāriem tiek dota arī garantija, visbiežāk 3 gadu garumā. Angāru būvniecība notiek līdzīgi kā garāžu būvniecība, turklāt, metāla angāru celtniecība notik raiti, jo tos var viegli un ārti samontēt, lai būtu iespējams pēc iespējas ātrāk uzsākt to ekspluatāciju.

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *