FINANSES, GRĀMATVEDĪBA UN JURISTA KONSULTĀCIJAS.

Grāmatveža pakalpojumi ir bijuši aktuāli vienmēr. Grāmatveži mēdz apvienot spēkus un dibināt atsevišķus grāmatvedības un juridisko konsultāciju uzņēmumus, kas ne tikai darbojas par un ap ar grāmatvedību saistītos jautājumos, bet arī rīko dažādus seminārus. Grāmatveža konsultācija var būt aktuāla jebkurai personai, kura izvēlas sakārtot savas finanses un kontrolēt ienākumus un izdevumus. Īpaši aktuāli tas ir gadījumos, kad kad noteiktā periodā mainās nodokļa likmes un koeficienti, kas ir jāpārzina katram grāmatvedim, bet ne katrai juridiskai vai fiziskai personai. Ja grasāties veidot uzņēmumu un doties uz uzņēmumu reģistru, iepriekš noderēs konsultācijas par uzņēmuma veidošanu un uzturēšanu.

Uzzini vairāk – http://www.bkgrupa.lv/juridiskie-pakalpojumi/

JURIDISKIE PAKALPOJUMI GRĀMATVEDĪBAS UZŅĒMUMOS.
Grāmatvedība vienmēr ir gājusi roku rokā kopā ar dažādiem juridiskiem jautājumiem, jo šīs sfēras tomēr ir salīdzinoši ļoti daudz saistītas, turklāt, pareiza grāmatvedības dokumentu aizpildīšana ir obligāta prasība un to regulē pat likums par grāmatvedību, kā arī savlaicīga informācija par to, kas sagaida katru, kurš vēlas dibināt vai likvidēt uzņēmumu ir ļoti noderīga. Parasti tiek piedāvāti plaša spektra juridiskie pakalpojumi – darba tiesības, civiltiesības, komerctiesības un arī konsultācijas sakarā ar maksātnespēju.

GADA IENĀKUMU DEKLARĀCIJAS AIZPILDĪŠANA.
Marts ir karsts laiks ne tikai grāmatvežiem, bet arī tiem, kuri izvēlas Gada Ienākumu Deklarācijas aizpildīt paši, lai saņemtu pārmaksātos nodokļus. VID jau pāris gadus piedāvā iespēju deklārācijas aizpildīt interneta vidē, bet joprojām netrūkst to, kuri izvēlas to darīt paši VID nodaļā, vai šo darbu uztic grāmatvedim. Tieši tie, kuri izvēlas šo darbiņu uzticēt grāmatvežiem, jau savlaicīgi veic sev piemērota grāmatveža meklējumus.

Grāmatvedības uzņēmumi, nereti, var lepoties ar plašu klientu loku ne tikai privātpersonu un uzņēmēju kategorijās, bet arī amata kolēģu – citu grāmatvežu, lietvežu un viņu palīgu, kas labprāt sadarbojas un konsultējas, apmeklē rīkotos seminārus, lai uzzinātu par jaunumiem, aktualitātēm un problēmām nozarē un kopīgiem spēkiem pilnveidotu finanšu pakalpojumu sfēru Latvijā un arī plašāk – Baltijas valstu robežās.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *