Mašīnas riepu glabāšana kā arī garāža.

Automašīna bez riepām nav iedomājama, ta pat kā cilvēks bez apaviem. Auto riepām kā arī to tehniskajam nobraukumam ir ļoti liela loma ceļu satiksmes drošībā. Neskatoties uz to, vai automašīnai uzstādītas jaunas vai arī lietotas riepas, tai ir jāatbilst noteiktajām drošības prasībām. Riepu cenu kategorijas ir atšķirīgas, tādējādi jāsaprot, ko īsti ir vēlme nopirkt. Pirms riepu meklēšanas, vienmēr iesakām parunāt ar riepu servisa speciālistiem, lai pārliecinātos par savas izvēles pareizību. Riepu servisi bieži nodrošina arī riepu uzglabāšanas pakalpojumus.

Kādi apstākļi bojā auto diskus un riepas?
Auto riepu garāžas allaž piedāvā visāda tipa pakalpojumus, saistītus ar auto riepu un disku stāvokļa pārbaudi. Transportlīdzekļa diski funkcionē ne tikai vizuālajam noformējumam, bet arī auto riepas kā arī riteņa aizsardzībai.{} Pastāv dažāda stila mašīnas diski – lietie diski, kaltie diski, tērauda automašīnu diski un citi. Auto riepu montēšana katrā ziņā ietver arī auto disku apkopi, tādējādi mašīnas riepu garāža noteikti parūpēsies arī par tiem. Auto riepu riepu servisa sortimentā ietilpst arī tādi pakapojumi kā mašīnas riepu maiņa un arī auto riepu balansēšana.

Kas būtu jāzina par vasaras un arī ziemas auto riepām?
Pie mums no 1. oktobra līdz pirmajam. martam automašīnas uz ceļu drīkst braukt tikai izmantojot ziemas riepas vai arī arī vissezonas mašīnas riepas ar derīgu protektoru biezumu. Ziemas auto riepas ir iespējams iegādāt gan jaunas, gan lietotas. Lietotas ziemas mašīnas riepas vai arī ziemas riepas, kuras ir atjaunotas, var izmaksāt pat līdz 40% mazāk, kā jauns mašīnas riepu komplekts. Ar vasaras riepām noteikti ir līdzīgi. Lietotu vasaras auto riepu cena ir gandrīz uz pusi mazāka. Pirms jaunu vai arī lietotu mašīnas riepu iegādes, iesakām parunāt ar zinātājiem, lai gūtu labāku priekšstatu par to, kādi ir lietotu un arī mazlietotu auto riepu plusi kā arī mīnusi, ja ir plāns pasūtīt jau lietotas riepas.

Kur ir riepu noliktavas?
Ērta mašīnas riepu garāža ir atrodama Dreiliņos. Ja nepieciešams paglabāt savas nesezonas auto riepas, jo mājas vai arī garāža nav tam piemērota, aicinām doties uz auto riepu garāžu un izmantot mašīnas riepu noliktavas servisu. Ubrokā un arī Rīgā iespējams pārliecināties par savu mašīnas riepu komplekta gatavību sezonai. Riepu serviss nodrošina visa veida riepu un arī disku apkopes konsultācijas, sākot ar auto riepu balansēšanu un beidzot ar mašīnas riepu un auto disku labošanu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *