RIEPU MAIŅA UN DISKU REMONTS RĪGĀ

Lai uz ceļa nerastos nelāgi pārsteigumi, par riepu un automašīnas tehnisko stāvokli ir jārūpējas regulāri. Periods, kurā jāizmanto ziemas riepas, Latvijā ir no decembra līdz martam, bet patiesais laiks ir nosakāms tikai pēc laikapstākļiem.

Nozares speciālisti iesaka pāriet uz vasaras riepām, kad gaisa temperatūra pāris dienas ir bijusi virs +7 grādiem un pāreju uz ziemas riepām apsvērt kad temperatūra noslīd zem +5 grādiem pa nakti. Zināms, ka daba mēdz izspēlēt dažādus jokus un apledojums uz ceļiem ir novērots pat dzestros maija rītos, tādēļ ziemas riepu izmantošana nedaudz ilgāk, par sliktu noteikti nenāks. Vairāk var uzzināt uzņēmuma mājaslapā, kā arī zemāk rakstā!

KĀDĒĻ TIK LIELA NOZĪME RIEPU SERVISAM?

Riepu montāžas serviss piedāvā plaša spektra pakalpojumus, kas īpaši aktuāli kļūst laikā, kad nepieciešama riepu maiņa piemērota sezonai. Ziemas un vasaras riepu atšķirība ir būtiska, jo tieši tas nosaka to, kāpēc ar vienas vai otras sezonas riepām, nedrīkst braukt cauru gadu. Ziemas riepas nepaliek cietas aukstā laikā, taču uz karsta asfalta var sākt deformēties. Bet vasaras riepas aukstumā nav tik elastīgas, kas attiecīgi neveido pienācīgu saķeri ar ceļa segumu. Piemērotu riepu izvēlē padoms jālūdz servisa darbiniekiem, lai novērtētu ne tikai braukšanas paradumus, bet arī ceļus, pa kuriem ikdienā pārvietojaties. Noteikti nevajag par zemu novērtēt riepu servisa darbinieku ieteikumus riepu izvēlē, jo pats galvenais ir drošība uz ceļiem jebkurā gadalaikā.

TEICAMS RIEPUUN DISKU SERVISS KATRAM KLIENTAM

Riepu disku serviss ir nepieciešams jebkāda veida automašīnai, kas nozīmē to, ka klientu nekad netrūks. Servisa kvalitātes garantija ir obligāta komponente, kas tiek sniegta kopā ar pakalpojumiem katram klientam. Neatkarīgi no tā, vai serviss nepieciešams riepām vai diskiem, pakalpojums tiek sniegts ar augstāko atbildības sajūtu. Svarīgi ir uzticēties meistariem, kuriem uzticat savu auto. Auto servisa kvalitātei ir liela nozīme, jo kvalificēt darbinieki rūpējas par drošību uz ceļiem, laikus novēršos potenciālus apdraudējumus, kas var rasties aktīvi piedaloties ceļu satiksmē.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *