KO DARĪT, JA MĒBEĻU VEIKALA SORTIMENTS NEDER?

Iekārtojot mājokli, jaunu mēbeļu izvēlēšanās vienmēr sagādā gan prieku, gan raizes vienlaicīgi. Kādēļ tā? Jaunu lietu iegāde vienmēr rada pacilātas emocijas, taču, nedaudz satraukties liek tas, ka, ja nu gadījumā veikalos nebūs atrodams vēlamais, būs jādodas mājās bešā. Skapji, mīkstās mēbeles, mēbeles ar bīdāmajām sistēmām un virtuves iekārtas – tas viss ir attiecināms uz jebkuru no šīm mēbeļu grupām. Šis ir viens no iemesliem, kādēļ pēc pasūtījuma ražotas mēbeles ir tik populāras.

Mēbeļu ražošana, kas tendēta uz speciālu pasūtījumu realizēšanu, ir daudz reižu rentablāka par masu produkcijas ražošanu, jo šāds ražošanas veids vienmēr nāk kopā ar risku par nerealizētu preci. Mēbeles pēc pasūtījuma ir iespējams izgatavot gan guļamistabai, gan virtuvei un pat vannasistabai.

KĀ LIKT MĒBELĒM KALPOT ILGI?
Viena no pirmajām telpām, ko klienti izvēlas iekārtot, ir virtuve. Mēbeļu izgatavošana virtuvei sevī ietver visu – sākot no veselas virtuves iekārtas, kas veidota balstoties uz klienta vēlmēm un vajadzībām un, beidzot ar vienkāršiem virtuves galdiem, krēsliem vai citiem elementiem. Virtuves iekārtas izgatavošanas laiks ir vidēji 5 nedēļas, bet tas var arī nedaudz variēt. Iespējas ir bezgalīgas – cik klientu, tik ideju un variāciju! Arī virtuves darba virsmas izmaksas ir atšķirīgas, kas var svārstīties no dažiem simtiem līdz pat vairākiem tūkstošiem. Šeit jāpiemin, ka maldīgi uzskatīt, ka budžeta klases iebūvējamā virtuves iekārta būs nekvalitatīva un nekalpos ilgi. Liela panākumu atslēga virtuves ilgmūžībā ir pareiza tās kopšana un rūpes par tehniku un iekārtām.

TV IEKĀRTAS UN CITAS VIESISTABAS MĒBELES PĒC PIRCĒJA PASŪTIJUMA.
Arī visas pārējās lielgabarīta mēbeles mājoklī ir iespējams izgatavot pēc klienta pasūtījuma. Iebūvētie skapji un dažāda veida bīdāmās durvis ir vēl viena populāra preču grupa, ko izvēlas iegādāties veidotas pēc pasūtījuma. Ja veikalos atrodamās mēbeles līdz galam īsti nav tomēr tas, ko vēlētos, tad pēc pasūtījuma veidotās būs labākais risinājums. Viena no lielākajām ērtas dzīves pamat atslēgām ir ergonomija, kad ērti un parocīgi ir lietot jebko, kas mums ir apkārt, turklāt, tas tiek novērtēts ne tikai virtuvēs, bet arī jebkurā citā telpā mājoklī.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *