NEPIECIEŠAMS ATSLĒDZNIEKS? BŪSIM KLĀT PAVISAM DRĪZ!

Sajūta, kad pārnākot mājās konstatējat, ka atslēgas ir pazudušas vai nolūzt slēdzene, nav tā patīkamākā. Un, pēc visiem liktens likumiem, tas noteikti notiks tad, kad tas būtu vismazāk nepieciešams. Durvju atvēršanas, jeb atslēgu atmūķēšanas pakalpojums ir izveidots tieši šādām reizēm un gadījumiem, turklāt, nepieciešamības gadījumā pat ir iespējams nomainīt durvis.

Visiem patīk mūsdienīgi uzņēmumi, tādēļ sos durvju atvēršanas serviss to ir ņēmis vērā un klientiem piedāvā sazināties ne tikai telefoniski, bet arī dažādās saziņas vietnēs. Šāda veida pakalpojums noteikti palīdzēs ik vienam, kurš nonācis nelaimē. WhatsApp pieteikumi ir vispopulārākie, jo šodien ir grūti atrast kādu, kurš šo platformu neizmantotu gan ziņām, gan zvaniem. Ja ķibele piemeklējusi Tevi Rīgā vai 50 kilometru rādiusā ap to, tad pakalpojums ir pieejams bez problēmām.

JA NOLŪZUSI ATSLĒGA, PALĪDZĒS SOS ATSLĒDZNIEKS.
Ja automašīnas durvis ir aizkritušas un pašu spēkiem tikt iekšā nav iespējams, taču iekšā ir palikuši bērni vai mājdzīvnieki, SOS atslēdznieks ir tas cilvēks, kurš izglābs situāciju. Ar sos atslēdznieka palīdzību ir iespējams atvērt arī automašīnas bagāžniekus. SOS auto atvēršana ir pieejama arī centrālajām elektroniskajām atslēgām. Tiek garantēta simtprocentīga atvēršana un iepriekš nosauktā cena par pakalpojumu netiks pēkšņi mainīta. Mūsdienās ir daudz slēdzeņu, kas tiek veidotas no ļoti plāna metāla, tādējādi risks tās nolauzt vai saliekt palielinās ļoti daudz reižu. Šādu atslēgu pievīlēšana izmaksā vislētāk, tādēļ tās ir pieprasītas, taču ne pārāk izturīgas. Šāda situācija var rasties arī automašīnu atslēgām.

PROFESIONĀLA DURVJU ATVĒRŠANA ĀTRI UN PAR LABU CENU!
SOS atslēgu atvēršanas pakalpojums ir paredzēts jebkāda veida slēdzenēm. SOS atslēgu mūķēšanas pakalpojumi palīdzēs arī gadījumos, kad pieder seifs, kurā glabājas vērtslietas, taču notikusi ķibele ar atslēgu, slēdzenes mehānismu vai reizēs, kad vienkārši aizmirsies kods. Viena no lielākajām kļūdām, ko pieļauj šādos gadījumos, ir mēģinājumi slēdzeni atvērt pašiem, kas 99% gadījumu var beigties ar to, ka pat pieredzējis atslēdznieks nevarēs palīdzēt. Lai nerastos vēl lielākas problēmas un vēl lielāki izdevumi, darbiņu vajag uzticēt profesionālim un problēma tiks novērsta ātri vien.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *