Tortes pēc pasūtījuma Rīgā vai jebkur citur

Konditorejas Rīgā vai jebkur citur pasaulē – kas ir tas, kas uzreiz nāk prātā? Protams tie būs gardi konditorejas izstrādājumi, kā piemēram tortes un kūciņas. Taču mūsdienās piedāvājumu klāsts ir audzis, bet dažādas konditorejas Rīgā kā arī citur Latvijā uzsāk nodrošināt ne vien pašas uzkodas banketam, bet arī cita veida pakalpojumus, piem., pilna banketu ēdienkarte. Šis serviss ir ļoti populārs daudzu cilvēku vidū, tā kā pašiem domāt par ēdienu ir ilgi un raizējoši. Kā arī šajā gadījumā tiks izveidota personalizēta banketu ēdienkarte, kura tiks adaptēta Jūsu un viesu vēlmēm, kā arī pēc tam nebūs jālauž galva, kur pasūtīt garšīgu kliņģeri vai bulciņas.

Kādā veidā pareizi izvēlēties tortes pēc pasūtījuma?

Nebūs būtiski, kas par svētkiem, bet šodien vienīgi daži klienti izvēlās veikala tortes un arvien milzīgāku pieprasījumu sasniedz ne tikai tortes pēc pasūtījuma Rīgā, bet, piemēram, arī citur Latvijā. Bez šaubām tādi konditorejas izstrādājumi, kā torte vienmēr būs svinību galda pamata dekorācija, un tā tiek sūtīta pārbaudītā vietā. Visas konditorejas Rīgā piedāvā cilvēkiem vairākus desmitus vairāku pildījumu, kā arī pašu noformējumu. Lai var izdomāt, kādu tieši pasūtīt torti, nepieciešams uzzināt, kādas tortes varianti var būt piedāvāti. Paši banketi visbiežāk priekšroku dod šādam tortēm – biskvīta, marcepāna, suflē vai arī jogurta. Suflē vai jogurta tortes pēc pasūtījuma parasti labas, ja viesi domā par savu figūru. Marcipāns tiek uzskatīts par vienu no dārgākajiem. Tomēr parasti tortes uz pasūtījumu ir tieši biskvīta. Konditorejas izstrādājumi no biskvīta var sasniegt jebkada veida izdomas, un gatavās kūkas pārtop par mākslas darbu, ar ko vēlāk lepojas konditoreja.

Galdu klāšana cenas ziņā būs izdevīgāka restorānā vai konditorejā?

Tagad banketi ir diezgan parasta lieta. Un vēl vairākas konditorejas Rīgā vai arī citur Latvijas teritorijā nodrošina kā uzkodas banketam, tā arī tādu lietu kā galdu klāšana izbraukumā. Savukārt cilvēkiem, laikā kad būs izrunāta banketu ēdienkarte, jāpiedomā tieši pie atsevišķiem momentiem. Banketu ēdienkarte kā arī produktu uzskaite notiek sekojoši. Aukstās uzkodas banketam, kur ir dārzeņi un sieri, kanapē, tiek skaitītas vidēji līdz 400g uz cilvēku. Bet karstās uzkodas var būt līdz 100 gramiem uz viesi, taja pat laikā dažādie salāti ir līdz 250 gramiem uz viesi. Bet galvenais ēdiens, kas tiek kombinēts kopā ar piedevām, ir pati gaļa, kur gaļa ir līdz 250 g, bet piedevas – 150 g,.. Augļi vienam viesim tiek paredzētas tikai līdz 200 gramiem, savukārt konditorejas izstrādājumi – līdz 200 g. Tādējādi sanāk 1,5 kg uz viesi. Kad ir aprēķināta galdu klāšana cenas ziņā, skaita kopā kā produktus, gan arī pati galda klāšana.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *