SUSHI RESTORĀNI RĪGAS CENTRĀ.

Pēdējos gados sushi no netradicionāla austrumu ēdiena, ir kļuvis par normālu ikdienas ēdienkartes sastāvdaļu, līdz ar to dažāda veida sushi restorāni, lielajās Latvijas pilsētās, aug kā sēnes pēc lietus. Tā pat daudzi izvēlas suši gatavot arī mājās, un, kāpēc gan ne, ja lielveikalu plauktos ir atrodams viss nepieciešamais un arī nav nepieciešams sekot speciālai receptei un sastāvdaļām var lietot sev tīkmas zivis un piedevas. Īsti suši piekritēji zina, kas slēpjas zem parastam latvietim svešiem japāņu sushi tipa nosaukumiem, bet, ja arī nav īsti skaidrs, ko nozīmē Unagi maki vai kāda atšķirība starp Nigiri un Maki, katrs sushi restorāns ēdienkartē ir pievienojis aprakstu par sastāvdaļām.

KĀ GATAVOT SUSHI?
Ieejot jebkura suši restorāna, ēdienkartē paveras skats uz daudz desmitu dažādiem sushi maki un nigiri veidiem – lieli, mazi, karsti, auksti, cepti – kādus vien sirds gribētu. Gatavojot sushi mājas apstākļos, ir iespējams gan sekot receptēm, gan brīvi improvizēt, jo šis ēdiens allaž ir ļāvis vaļu fantāzijai. Suši receptes mēdz uziet gan internetā, gan pagatavot savus mīļākos un zināmākos suši veidus, gan iedvesmojoties un nedaudz improvizējot. Izplatītākie sushi varianti noteikti ir maki rolli ar lasi, gurķiem vai arī avokado. Suši sarullēšanas varianti arī var būt dažādi – gan tradicionālie ar rīsiem iekšpusē, gan rīsiem arī ārpusē, kas papildus apbērts ar masago ikriem vai arī sēkliņām. Sushi var arī cept! Vispopulārāk ir tos apcept tempura mīklā vai arī izveidot dažādas karsto piedevu cepurītes, piemēram, ar sieru. Sushi var būt arī veģetāri un arī vegāni. Šādos gadījumos sushi tiek gatavoti ar tofu un dārzeņiem.

KUR PIEGĀDĀ SUSHI UN CIK DAUDZ TAS MAKSĀ?
Ja nav vēlmes vai arī izdevības sushi pagatavot pašam, noteikti ir opcija tos pasūtīt no dažādiem suši restorāniem. Vairāki sushi restorāni Rīgā piedāvā tikai ēdienu piegādes servisu, bez iespējas paēst uz vietas, kas noteikti ir samērā ērti un šādi ir opcija apkalpot daudz vairāk klientu. Šādā veidā noteikti ir daudz ātrāk iespējams apkalpot uzņēmuma klientus un piedāvāt salīdzinoši lielu ēdienu klāstu, tajā skaitā ļoti iecienītos sushi komplektus, jeb setus. Arī suši akcija piedāvājumi ir ļoti pieprasīti kā arī izplatīti. Būsim atklāti, sushi nebūs tas lētākais ēdiens ko iegādāties restorānā, bet, ja iegādājaties suši setu, kurā ir dažāda veida sushi, ir iespējams nobaudīt pat tādus, kuri ēdienkartē varbūt ir nedaudz dārgāki. Sushi piegādi nodrošina visā Rīgā un rajonā, attiecīgi piegādes izmaksas tiks noteiktas, balstoties uz zonu, kurā dzīvojat, bet, ja pasūtijums liels, tad piegāde būs bez maksas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *