GAN UZŅĒMUMA, GAN MĀJAS VIZĪTKARTE – TAS IR GALDS.

Vai esat aizdomājušies, ka atšķirībā, piemēram, no skapja, kura funkcija – uzglabāt –  nemainās, lai vai kur šī mēbele neatrastos, galda funkcijas var atklāties daudz plašākā mērā – mēs izmantojam galdu, lai paēstu, nodotos darbam, tiktos, mācītos vai pavadītu laiku kopā ar ģimeni, spēlējot spēles. Turklāt galdus izmanto arī lietu paglabāšanai un strukturēšanai, bet tos var atstāt arī pilnīgi tukšus kā telpas dizaina odziņu.

Galdus var iedalīt pēc to galvenajiem uzdevumiem, bet tos var iedalīt arī pēc citām būtiskām pazīmēm – piemēram, pēc krāsas, materiāla, izmēra vai formas. Ir skaidrs, ka ne visas formas vai izmēri būs piemēroti visām funkcijām, tāpēc, ja plānojat iegādāties galdu, sākumā vienmēr jāapsver, kādi tieši rādītāji katram galdu veidam ir noteicoši. Piemēram, konferenču galdam noteikti svarīgākais radītājs ir tas, cik cilvēku pie tā var sasēsties, turpretī žurnālgaldi ir vairāk kā vizuāls elements, kuram organiski jāiekļaujas telpas kopējā stilā. Ieskaties mājas lapa !

Latvijas uzņēmums dizainakresli.lv piedāvā dažāda veida un stila galdu, īpašu uzmanību pievēršot gan jau pieminētajām galdu funkcijām, gan formu un izmēru dažādībai, lai ikviens varētu izvēlēties vislabāko.

Kurš no visiem uzskaitītajiem galdu veidiem ir vissvarīgākais ikvienā telpā, kur pulcējas radi un draugi? Protams, ka ēdamgalds, jo nekas nav labāks par kopīgu maltīti, kas sapulcina mīļos cilvēkus gan ikdienā, gan svētkos. Dizainakresli.lv piedāvā gan apaļus, gan taisnstūra ēdamgaldus, kas pieejami kā gaišos, tā tumšos toņos. Tie ir viegli un elganti, tajā pašā laikā tie ir paredzēti ilgstošai lietošanai.

Konferenču galdi un apsriežu galdi ir paredzēti kaut kam pilnīgi citam nekā, piemēram, virtuves galdi, tāpēc arī gaidas pret tiem ir atšķirīgas. Jebkura biznesa vai uzņēmuma telpas ir šī uzņēmuma vizītkarte, turklāt šajās telpās darbinieki dažkārt pavada ļoti lielu savas dienas, tāpēc jācenšas, lai mēbeles neradītu nospiedošu atmosfēru un būtu ērtas to lietotājiem. Dizainakresli.lv novērtē, cik gaumes un prasības ir dažādas, tāpēc pielāgos savus galdus jūsu prasībām gan izmēru, gan apdares materiālu ziņā. Būtiski ir arī tas, ka ikviena stila galdiem dizainakresli.lv piedāvā pieskaņotus krēslus.

Naktsgaldiņi, kafijas galdi, konferenču galdi un restorānu galdi – šīs ir tikai dažas galdu kategorijas, kas atrodamas mājaslapā dizainakresli.lv. Visiem galdu modeļiem mājaslapā ir redzami gan izmēri, gan izmantotie materiāli, gan cena, turklāt dažiem galdu modeļiem ir pat atlaides, kas ļoti palīdz izdarīt labāko izvēli par saprātīgu cenu. Ja tomēr neatrodat to, ko vēlaties, atgādinām, ka dizainakresli.lv izgatavos galdus pēc jūsu pasūtījuma – daudziem galdiem iespējams mainīt gan izmēru, gan virsmas pārklājumus. Galdus un krēslus iespējams arī iznomāt, tāpēc viennozīmīgi var teikt – te visi bonusi ir vienuviet!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *