LOGU VEIDI TAVĀM MĀJĀM

Neviens nevar iztēloties māju bez logiem, tādēļ ir svarīgi izvēlēties kvalitatīvāko risinājumu gan funkcionalitātes, gan estētiskas ziņā. Mūsdienās ir pieejami daudz un dažādi risinājumi tam, lai būvējot māju, būtu iespējams izvēlēties un pielāgot tieši tāda tipa logus, kas ēkā ir vispiemērotākie.

Logus iedala trīs kategorijās, kas dalās pēc to izgatavošanas materiāla – pvc logi, koka logi un palodzes. Pareiza un kvalitatīvu logu iebūvēšana ir ļoti svarīga, jo tā nodrošina pareizu ventilāciju telpās, siltuma un skaņas izolāciju, kvalitatīva stikla paketes izvēle novērš kondensāta uzkrāšanos un visādi citādi uzlabo telpas tehnisko un vizuālo funkciju.

KĀDĒĻ IZVĒLĒTIES PLASTMASAS LOGUS?
PVC jeb plastmasas logi ir viena no populārākajām izvēlēm starp klientiem, kad ir nepieciešams vienoties ar būvnieku par logu izveidi. PVC logu popularitāte Latvijā ir relatīvi jauna izvēle, tos būvniecībā izmanto vien aptuveni 20 gadus, taču tā ir kļuvusi par populārāko izvēli starp klientiem un redzama teju katrā mājoklī. Šos logus ir iespējams izgatavot dažādās formās un izmēros, var variēt ar furnitūru, ērtākai to lietošanai, un visādi citādi izveidot atbilstošu klienta vēlmēm un vajadzībām. Liela loma ir arī piemērotai un atbilstošai furnitūrai.

KOKA LOGU ĪPAŠĪBAS.
Gadsimtiem ilgi koka logi ir kalpojuši cilvēkam mājokļa būvniecībā un, ejot laikam un tehnoloģijām attīstoties tie ir kļuvuši vēl kvalitatīvāki, pieprasītāki un vieglāk pielāgojami ikdienas sadzīvei. Ja sākotnēji šķiet, ka plastmasas logi ir tos izstūmuši no savas pozīcijas, tad šāds uzskats ir maldīgs. Koka logi ir ekoloģiski un dabai draudzīgi, pie tam pieejami dažādās formās un izmēros, piemēroti klienta vēlmēm, nodrošina skaņas un siltuma izolāciju un visādi citādi pilda tādu pašu funkciju kā plastmasas logi. Arī krāsu gammas ir pieejams piemērot eksterjeram vai klienta vēlmēm.

KĀDĒĻ IZVĒLĒTIES ALUMĪNIJA LOGUS?
Arī alumīnija logi un durvis ir izvēle, kas gan nav tik populāra, taču pieprasīta klientu vidū. Šis materiāls nodrošina augstu siltuma un skaņas izolāciju. Lai arī šāda tipa alumīnija logi izskatās ļoti plāni, tie ir ļoti izturīgi, turklāt, ugunsdrošu. Alumīnija logi un durvis ir pieejami izliekti dažādās formās un lielumos.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *