KO NEDRĪKSTĒTU AIZMIRST, JA ESAT IECERĒJIS ORGANIZĒT KĀDU PASĀKUMU?

Neatkarīgi no tā, vai organizējat pasākumu vai esat pasākumiem piemērotu telpu īpašnieks, vai, iespējams, plānojat savas sapņu kāzas, pienāk brīdis, kad jāpieņem lēmums attiecībā uz mēbelēm – tās labāk pirkt vai nomāt? Vai nomāšana nesanāk daudz dārgāka? Kā vispār orientēties piedāvājumā, ja esat izdomājis meklēt galdu un krēslu nomas pakalpojumus?

Kā jau jebkurā lietā, te ir savi par un pret, taču mūsdienu laikmetā, kad izvēles mums nereti ir vairāk kā saprašanas, mēbeļu nomai tomēr ir dažas būtiskas priekšrocības.

Pirmkārt, mēbeļu īre kāzām ir ērta, jo tā ļauj mainīt galdus un krēslus, pielāgojot tos individuālām prasībām. Neatkarīgi no tā, vai nepieciešami 200 vienkārši krēsli konferencei vai smalkāki krēsli, kas piestāv banketa galdiem – mēbeļu noma palīdzēs to nokārtot!

Taču plašā izvēle nav vienīgais pluss. Te noteikti jāmin arī tas, ka jums atkrīt mēbeļu uzglabāšanas problēma. Mēbeles tomēr aizņem ļoti daudz vietas, pat tad, ja ir kompaktas, turklāt krēsli un galdi, kas sakrauti viens uz otra, rada nekārtības sajūtu, tāpēc laibāk, lai tie mierīgi stāv mēbeļu nomas noliktavās.

Jāatgādina, ka mēbeļu noma ir kaut kas vairāk par galdiem un krēsliem – te piedāvājums ir vēl plašāks, lai viss pasākumam nepieciešamais būtu atrodams vienuviet.

Piemēram, ja organizējat pasākumu ziemas un rudens mēnešos, vai esat izplānojuši, kur cilvēki liks savus mēteļus? Te īsti laikā būs garderobes noma, jo jūs uzņematies rūpes par viesu ērtībām no viņu ierašanās brīža līdz pat aiziešanai , un nebūs labi, ja viesiem nāksies doties pie mielasta galda ar ar virsjaku vai lietussargu rokā!

Īrei parasti tiek piedāvāti gan garderobes statīvi, kur iespējams sakārt pat līdz 600 mēteļiem, gan garderobes numuriņi un arī garderobista pakalpojumi. Numuriņi un garderobists ir vajadzīgi ne tikai tāpēc, ka jūs baidāties no garnadžiem garderobē – nē, tie vienkārši palīdz organizēt ļaužu plūsmu, kas ir īpaši svarīgi lielos pasākumos ziemas sezonā.

Vasarā var izlīdzēties vienkārši ar garderobes statīva nomu, jo garderobistam visticamākais darba īsti nebūtu, taču pavisam no statīva atteikties nevajadzētu, jo pasākuma apmeklētājiem tik un tā mēdz būt līdzi kādas lietas, kas traucētu izbaudīt pasākumu vai maisītos pa kājām gan pašiem, gan citiem apmkelētājiem.

Neatkarīgi no tā, kurš no šiem trīs faktiem , jūsuprāt, ir būtiskākais – tie visi ir gana spēcīgi, lai jūs novērtētu  mēbeļu īres nozīmi.

 

 

 

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *