GAN UZŅĒMUMA, GAN DZĪVESVIETAS VIZĪTKARTE – TAS IR GALDS.

Vai ikdienā vispār novērtējam, cik daudz procesu mēs darām tieši pie galda? Te notiek gan ēšana, gan sarunāšanās, gan strādāšana, gan spēlēšanās, gan mācīšanās. Katrai no šīm funkcijām ir pielāgots arī cita veida galds, tāpēc ir sastopami gan datorgaldi, gan virtuves galdi, gan kafijas galdi, gan daudzu citu funkciju galdi.

Galdam ir ļoti daudz funkciju, vēl jo vairāk, galds ir arī daļa no interjera, tāpēc noteikti vajadzētu izvēlēties tādu galdu, kas ne tikai labi kalpo, bet arī izskatās labi. Atcerieties, ka galdi mēdz krasi atšķirties gan pēc izejmateriāliem no kā tie gatavoti (piemēram, cienīgi koka galdi, kas tiks izmantoti vairākās paaudzēs vai žurnālgaldi no liekti līmētā finiera, kas būs viegli pēc svara), gan formas ziņā (piemēram, klasiski četrstūru galdi vai eleganti ovāli), gan izmēru un krāsas ziņā (sākot no vietu neaizņemošiem kafijas galdiem un beidzot ar lieliem konferenču galdiem).

Mēbeļu ražotājs  ir uzņēmums no Latvijas, kas apvieno pasaules labākā dizaina tendences ar pašmāju kvalitāti. Te ražotos galdus var atšķirt pēc plūstošajām līnijām, kas piešķir gaumi jebkurai telpai, un augstākajiem kvalitātes standartiem, kas nodrošina galdu izturību.

Ieskaties – https://www.dizainakresli.lv/produkti/kresli/bara-kresli/

Mājaslapā redzēsiet gan virtuves galdus, gan ēdamgaldus. Bet kā gan tie atšķiras? Pirmkārt, atšķirība ir galdu funkcionalitātē – ja ēdamgalds vairāk paredzēts viesistabai, un tam ir jābūt ne tikai funkcionālam, bet arī elegantam, tad virtuves galds primāri būs ērts gatavošanai vai salīdzinoši kompaktām virtuvēm. Tāpēc  piedāvā virtuves galdus ar metāla kājām, kas būs stabilas un izturīgas, kā arī ļoti nelielus virtuves galdus, piemēram, galda modelis “Moriss” ir ideāls variants, jo tam ir 1 stabila metāla kāja, bet apaļo galda virsmu pasūtiet jums vajadzīgajā lielumā.

Kad izbaudīta maltīte pie ēdamgalda vai virtuves galda, varam atpūsties dīvānā vai atpūtas krēslā, kuram blakus atrodas neliels un modīgs žurnālu galdiņš. It kā paredzēts, lai uz tā novietutu žurnālus, taču patiesībā ar ļoti plašu pielietojumu – ja vēlamies, izmantojam to, lai novietotu uz tā vāzi ar puķēm, bet tikpat labi varam arī uz tā servēt tēju un pīrādziņus, varam izmantot to kā papildus sēžamvirsmu, ja sanākusi pilna māja ar ciemiņiem, bet varam uz tā novietot arī televizoru, ja tas nepieciešams! Lai vai kā jūs izmantotu žurnāla galdiņu,  ir pārliecināts, ka viņu ražotais galdiņš kalpos ilgi un uzticīgi. Kā viens no interesantākajiem galdiņiem  piedāvājumā jāmin modelis “Scoop” – metāla rāmis un izliektā koka virsma ar plauktiņu ir praktisks un stilīgs risinājums vienlaicīgi. Iepazīsti to  mājaslpā!

Piedāvā arī galdu un krēsu nomu, kā arī piegādi gan Latvijā, gan citās valstīs. Uzņēmuma mājaslapa ir informācijas bagāta, taču, ja dodat priekšroku galdu apskatīšanai klātienē – dodieties uz  veikalu ! Iegaumējiet – galds ir tikšanās vieta, tāpēc elegants un izturīgs galds ir ilgtermiņa ieguldījums, kas priecēs acis un būs līdzdalībnieks daudzos būtiskos dzīves brīžos gadu gadiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *