Metālapstrādes uzņēmumi Latvijā un to piedāvājums.

Kalēji vienmēr ir bijuši un arī vienmēr būs liela amatniecības sfēras sastāvdaļa, jo viņu pakalpojumi ir svarīgi vienmēr. Bieži metālāpstrādes speciālistu palīdzība tiek meklēta, lai radītu speciālus pēc pasūtījuma gatavotus dizaina objektus vai arī pat kāpnes un margas. Vienā eksemplārā izgatavots šāda tipa interjēra priekšmets ir ļoti ekskluzīvs un noteikti palielinās īpašuma kopējo vērtību. Dažāda stila metāla apstrādes kompānijas labprāt pieņem arī rūpnieciska rakstura pasūtījumus, piemēram, kalšana metāla siju radīšanai. Visbiežāk, izveidojamo lietu saraksts ir nebeidzams turklāt, izgatavot var teju jebko – sākot ar interjēra priekšmetiem kā arī beidzot ar metāla karkasiem kā arī sijām un logu restēm.

 

Metāla kāpnes Latvijā.

Nedaudz vēl par margu un kāpņu izgatavošanu. Daudzu cilvēku prātos mājo maldīgs uzskats, ka vairākas metāla kāpnes izskatās vienādi un arī tām nav vietas parastajās privātmājās, jo to izskats atgādinās ugunsdzēsības izejas trepes. Šodien kļūst pieejamas ne vien neskaitāmas tehniskās opcijas metāla apstrādei, bet arī vizuālā noformējuma izstrādāšanai kā arī pēcāk to īstenošanai dzīvē. No metāla veidotās kāpnes varētu būt dažnedažādi izlocītas turklāt, pielāgotas klienta vajadzībām. Kāpnēm obligāti ir jābūt apvienojumā ar margām. Trepju margas pilda gan vizuālu funkciju, gan ir montētas drošības nolūkos. Trepju margas var tikt radītas saskaņotas gan ar pašu trepju dizainu, gan vairāk pielāgotas apkārt esošajam interjēram. Pasūtījums tiek pieņemts un arī veikts ņemot vērā dažādas pozīcijas.

 

Dzelzs žogi un vārti pēc pasūtījuma.

Pie kalējiem bieži vien ir pasūtīti ari metāla žogi un arī vārti. Vai būs iespējams iegūt vēl labāku sargu mūsu īpašumam par dzelzs vārtiem vai arī žogu, kas ir veidots ņemot vērā vairākas īpašuma kā arī apkārtnes īpatnības? Pieprasīts pirkuma tips būs arī metāla restes, kuras ir uzstādītas logiem, kā piemēram, garāžās vai arī saimniecības ēkās, ja objekts atrodas ielas pusē, nevis sētā. Daudziem logu restes veido asociācijas ar cietumu, taču tas ir aplami. Mūsdienu risinājumi ļauj restes padarīt par vizuālā noformējuma objektu īpašumā, izlocītas dažādos veidos un rotātas ar dekoratīviem elementiem.

 

Metāla apstrādes produkti.

Metālapstrādes gala produkti spēj būt ārkārtīgi dažādi. Ja gribat veikt pasūtījumu savai iecerei, dizaineri ļoti labprāt izveidos datalizētu skici, kurā samērā ērti aplūkot to, kā pasūtījums varētu izskatīties, gan arī to, kā tas iekļausies interjērā vai apkārtējā vidē.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *